Over de boeken van Suzanne Peters

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vorige week stelde ik jullie voor aan Suzanne Peters. Vandaag gaan we haar nog wat beter leren kennen. We gaan het namelijk hebben over de boeken van Suzanne Peters. Suzanne heeft inmiddels aardig wat boeken geschreven dus ik kan ze helaas niet allemaal belichten. Ik kies er een paar uit waar jullie kennis mee kunnen maken. Natuurlijk ga ik ook weer een recensie schrijven van een van deze boeken.

Over de boeken van Suzanne Peters

Een van de boeken is Laat maar dit boek is het op zich zelf staand vervolg op Reken maar. Dit boek komt uit 2019 en is dus een van de nieuwere boeken.

Hier gaat Laat maar over:

Nicole’s leven gaat precies zoals ze het voor ogen heeft. Ze heeft een prachtig huis, een goede carrière en een relatie met haar droomman. Als hij haar ook nog ten huwelijk vraagt, bevindt ze zich in de zevende hemel. Totdat haar leven in één klap veranderd. Nicole moet leren omgaan met haar nieuwe situatie. Hoewel de mensen in haar omgeving haar steunen, wil ze vooral met rust gelaten worden. Lukt het haar om opnieuw gelukkig te worden?

Van slag is het volgende boek dat ik met jullie wil delen. Dit is ook gelijk het boek dat ik ga lezen voor mijn recensie volgende week. Van slag verscheen in september vorige jaar.

Hier gaat Van slag over:

‘Je hebt een topmotivatie, dat heeft je altijd al gesierd,’ zei hij. ‘Maar zo kun je niet op topniveau sporten.’ De directeur van de school keek haar niet eens aan terwijl hij haar aansprak. ‘We moeten denken aan je genezingsproces. Als je nu weer geblesseerd raakt, ben je nog verder van huis.’ Evi slikte. Dit waren de woorden die ze niet wilde horen. Hij keek haar met medelijden aan. ‘Begin volgend jaar vers aan de opleiding. Het is beter om dit schooljaar niet verder af te maken.’ Ze hapte naar adem. Meende hij dit nou? Het voelde alsof de grond onder haar wegzakte. Door een blessure valt Evi’s schooljaar in het water. Ze besluit tijdelijk in het lokale zwembad te gaan werken, waar ze een sexy waterpolospeler ontmoet – en de aantrekkingskracht tussen hen lijkt wederzijds. Ze begrijpt dan ook niet waarom Mick haar zo op afstand houdt… Steven klikte de melding aan waarin hij was getagd in een bericht. Van de eerste foto ging zijn hart als een razende tekeer. Daar stond hij. De selfie die Christina van hen had gemaakt. Hij met een scheve grijns en een wazige blik in zijn ogen. Zij zwoel en sexy, zoals hij haar zich herinnerde. De tweede foto was er eentje van Christina’s bed en de grote hoeveelheid bloed op het hoeslaken en het kussen. In het licht leek het nog gruwelijker dan de vorige avond. Wat een geweldige nacht had moeten zijn, eindigt voor Steven in een nachtmerrie. Voor hij er erg in heeft, wordt hij op Facebook valselijk beschuldigd van verkrachting. De macht van social media is groot en al snel is hij een paria in eigen stad. Hoe kan hij zijn leven herpakken? Twee mensen die worstelen met pijn die ze liever niet laten zien. Twee levens die op onverwachte wijze met elkaar in aanraking komen.

Het laatste boek waar ik jullie nog kennis mee wil laten maken is Zomerflirt. Deze heb ik gekozen omdat dit boek 10 jaar geleden verschenen is en dat vond ik wel symbolisch.

Hier gaat Zomerflirt over:

Lindy gaat met haar beste vriendinnen naar Lloret de Mar in Spanje. Het is haar eerste vakantie zonder haar ouders. De drie vriendinnen ontmoeten al snel een groep jongens waar ze het prima mee kunnen vinden. En één van die jongens is wel heel erg knap en hij lijkt haar ook erg leuk te vinden. Dit wordt een topvakantie, dat kan niet anders! Alleen… op vakantie leer je je vrienden pas echt kennen. Is de vriendschap wel sterk genoeg om een vakantie in Spanje te overleven?

Ik hoop dat jullie weer wat inspiratie op gedaan voor leuke boeken.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] weken hebben jullie al uitgebreid kennis kunnen maken met Suzanne Peters door middel van de blog over haar boeken en de blog waarin ik haar aan jullie voorstel. Maar vandaag is het dan tijd voor het interview met […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x