De kerstborrel van Hannah Hill

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Ik hou enorm van Kerstmis en steek dat ook niet onder stoelen of banken. Voor mij mag het dan ook gerust het hele jaar kerstmis zijn. Tijd dus om gewoon in februari een kerstboekje te lezen! De kerstborrel van Hannah Hill is een kort boekje met een sexy tintje en ik ga je er vandaag alles over vertellen.

Titel: De kerstborrel Auteur: Hannah Hill Uitgeverij: SVM Publishing Genre: Feelgood / Sexy Cijfer: 6,5

Hier gaat de kerstborrel over:

De jaarlijkse kerstborrel had leuk kunnen zijn als: – Ik niet omkwam in het werk en daardoor te laat was voor het feest. – Mijn kerstoutfit minder opzichtig was geweest. – Jasmine me niet probeerde te verleiden om op mannenjacht te gaan. – Een belachelijk knappe vreemdeling me niet constant in de gaten hield. – Diezelfde vreemdeling me dingen liet voelen die ik niet wilde voelen. – Al mijn regels niet overboord werden gegooid. – Ik niet nog voor de avond om was genoodzaakt was het feest te verlaten. En tot slot, als de man die mijn wereld op z’n kop had gezet, toch geen verleden tijd bleek te zijn…

Dit vindt ik van de kerstborrel:

Van de cover van de Kerstborrel krijg ik een heerlijk sexy kerstgevoel, dat de titel een beetje schuinstaat vind ik echt heel leuk! De titel vind ik ook prima. Op de cover heb ik dus niet zoveel aan te merken.

Hoewel ik de schrijfstijl van Hannah Hill heel prettig vindt. Ze heeft een vlotte pen en kan lekker beeldend schrijven was dit boek het niet voor mij! Het boek heet de kerstborrel maar behalve de borrel waar het verhaal zich afspeelt en het kerstjurkje wat het hoofdpersonage aan heeft kon ik niet echt iets van kerst merken in het boek. Na de titel vond ik dat erg jammer. De vreemdeling was een leuk personage een beetje mysterieus sexy en dominant daar hou ik wel van in dit genre. Het vrouwelijke hoofdpersonage had ik wat minder mee.

De sexy scenes zijn prima maar weinig verassend. Net als het verhaal zelf t voelde voor mij een beetje als een afgeraffeld geheel terwijl het heel veel potentie heeft. Het is zeker niet on aangenaam om te lezen maar ook geen boek wat ik me nog lang zal herinneren of waarvan ik denk goh die raadt ik iedereen aan of wil ik nog eens lezen.

Daarom kan ik helaas niet anders dan dit boek een 6,5 geven. Niet mega slecht maar ook niet echt opwindend.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x