Over de boeken van Dani van Doorn

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vorige week stelde ik Dani van Doorn al aan jullie voor. Toen kon je lezen dat deze auteur inmiddels al aardig wat boeken op haar naam heeft staan. Ik vond het dit keer dan ook best moeilijk om voor jullie een keuze te maken uit haar boeken. Maar ja ik kan natuurlijk niet al haar boeken hier onder plaatsen 🙂 Dus ik heb geprobeerd een leuke mix te maken van alle boeken die ze heeft geschreven. Maar ben je nu ook benieuwd naar de rest dan kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op haar website.

Ik begin maar gelijk met het boek wat ik ga recenseren en dat is Pippa. Pippa is een Regency romance. Iets wat ik zelf altijd wel enorm kan waarderen.

Hier gaat Pippa over:

Sinds Pippa Wesleys moeder haar gezin verlaten heeft voor een andere man, telt Pippa niet meer mee in het sociale leven van het dorpje Farnham. Door haar vaders tweede huwelijk verliest Pippa bovendien haar positie als vrouw des huizes. Ze besluit daarom een paar maanden bij haar tante in Londen te gaan logeren. Worstelend met de huisregels van haar tante en de heersende omgangsvormen probeert ze haar hoofd koel te houden, als niet één, maar zelfs twee mannen haar het hof gaan maken. Kiest ze voor romantiek of is het toch haar opdracht om de fabriek van Farnham te redden? Haar moeder zou vast raad weten. Maar waar woont zij en waarom wordt er in Farnham toch zoveel over Pippa geroddeld?

Dan ga ik verder met een vrij nieuw boek van Dani van Doorn Lady Roxy. Wederom een super mooie roman.

Hier gaat Lady Roxy over:

Roxy Waverly weet dat ze niet mooi is. Maar als Lord Steven Letterby – die ze al kent sinds haar jeugd – haar lelijk noemt, is ze toch gekwetst. Wanneer hij haar niet lang daarna ten huwelijk vraagt, weigert ze hem resoluut. Ze heeft al een grote liefde: de pen! Met veel genoegen schrijft ze satirische romans over de handel en wandel van de adel. Ineens duikt Steven Letterby weer op, met een voorstel dat ze niet kan weigeren…

Een van de boeken die zeker ook niet mag ontbreken is het prentboek De kleine schatzoeker. Dit is een van de samenwerkingen met de geweldig getalenteerde  Ilaria Conalbi,

Hier gaat De kleine schatzoeker over:

Als Nora vraagt waarom haar ouders zoveel gereisd hebben, antwoorden ze: “Om een schat te zoeken.” Nieuwsgierig geworden reist Nora zelf de wereld over om overal te onderzoeken wat de schat is van de dieren die daar leven. Maar wat nu de schat is van haar ouders …

En tot slot eindig ik met het boek liefde in de Lens. Gewoon omdat ik deze titel super leuk vindt.

Hier gaat liefde in de lens over:

Uitgedaagd door haar zus, belandt de 53-jarige weduwe Helen voor een fotoshoot in Parijs, samen met een groepje jonge vrouwen en twee fotografen. De aantrekkelijke fotograaf Tom is van haar leeftijd,maar jammer genoeg een versierder eerste klas die vooral aandacht heeft voor de jongere vrouwen. Wanneer hij Helen in hetvizier krijgt, is ze niet zomaar overtuigd van zijn oprechtheid. Maar zijn aandacht doet wel wat met haar en ook zijn verlangen naar contact met zijn dochter raakt haar. Een verhaal over jezelf zijn, ware liefde en verzoening.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] al een stuk beter leren kennen. Zo konden jullie hier de blog lezen waarin ik haar voorstelde en hier de blog over de boeken die ze allemaal geschreven heeft. En vandaag dan eindelijk tijd voor het […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x