Even voorstellen Suzanne Peters

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Tja het begin van een nieuwe maand februari alweer. Ligt het aan mij of gaat de tijd echt enorm hard? Wat heb ik genoten afgelopen maand van de feestmaand. Ik kan niet wachten om halverwege het jaar weer een feestmaand te organiseren omdat Bookstamel dan alweer 3 jaar bestaat. Maar goed voor die tijd hebben we nog een aantal super toffe maanden te gaan. Vandaag is het tijd om je voor te gaan stellen aan een nieuwe auteur van de maand. Een van de auteurs van deze maand is Suzanne Peters.

Suzanne Peters is geboren op 30 april 1985 in het Limburgse Roermond. In haar jeugd woonde ze een lange tijd in Nijmegen. Nu is Suzanne een tekstschrijver in Zutphen, die in heel Nederland inzetbaar is. Naast schrijven is Suzanne ook dol op lezen. Ieder jaar verslind ze tientallen boeken. Ook houdt ze er van om zichzelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren.

Suzanne Peters heeft een lieve hond Charlie met hem gat ze regelmatig een flink stuk wandelen. Tijdens die wandelingen doet ze inspiratie op voor haar schrijfwerk. Suzanne schrijft zakelijke teksten geeft cursussen schrijven en schrijft boeken in verschillende genres zoals fantasie, romans en new adult boeken. Haar nieuwste boek Van Slag verscheen afgelopen september. Maar over de andere boeken gaan we het volgende week uitgebreid hebben. Later deze maand volgt er nog een mooi interview met Suzanne.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x