Even voorstellen Darline Degheldere

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Yes ik weet het, de vrouwelijke auteurs zijn weer goed vertegenwoordigd deze maand. Ik doe echt mijn best om mannelijke auteurs in de mix te gooien. Maar het lijkt erop dat we die toch een stuk minder hebben in Nederland en België. Maar goed ik dwaal af, de auteur van vandaag is een debuterende auteur, ik heb het over Darline Degheldere.

Darline Degheldere

Darline Degheldere is een auteur die in het dagelijkse leven als zaakvoeder aan de slag is bij een financiële BVBA. Schrijven dat doet ze sinds 2017 nou ja toen ontdekte ze echt haar liefde ervoor. Ze schreef 2 jaar lang aan haar eerste boek ‘Het herschreven verleden’ Daarna stuurde ze het een beetje aarzelend in voor de allereerste editie van’ Fintro Prijs Spannende Boeken 2019’. Ze behaalde daarmee gelijk de top 5

Gesteund door deze erkenning werkte ze aan een nieuw verhaal ‘De Vijfde Kamer’ dat ze het jaar nadien opnieuw instuurde voor de tweede editie van de Fintro Prijs. Ze werd gelijk opnieuw genomineerd. Gesteund door deze nominatie besloot ze haar stoute schoenen aan te trekken.

Ze nam contact op met Sandra van uitgeverij Hamley Books. Er was meteen een klik tussen het manuscript, Sandra en Darline. Dus tekende Darline Degheldere een contract bij Hamley Books Uitgeverij en werd er achter de schermen hard gewerkt aan haar debuut boek, De vijfde kamer, die deze maand overal in de winkels ligt.

Inmiddels heeft Darline het schrijversvirus dan ook helemaal te pakken en werkt ze aan haar derde boek.

De komende weken gaan we Darline nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x