Even voorstellen Tine Bergen

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Januari 2021 jeetje wat een bizar jaar was 2020. Laten we hopen dat 2020 een beter en mooier jaar wordt. Maar goed een ding dat zeker niet verandert in 2021 zijn de blogs van eigen bodem. Daar gaan we gewoon lekker mee door. Vandaag mag ik je dan ook weer voorstellen aan een auteur van eigen bodem. Dit keer is het Tine Bergen.

Tine Bergen is geboren in Leuven op 21 juni 1981. Roodkapje was vroeger haar favoriete sprookje. Tine verdwaalde regelmatig in een mooi boek dan hoorde en zag ze helemaal niks meer. Boven op de Tafelberg in Zuid-Afrika – een reis die ze met een opstelwedstrijd had gewonnen – besloot Tine om de Germaanse talen en antropologie te gaan studeren.

Ze kreeg een mailtje van Iris van Uitgeverij Clavis in 2006. Dat ze haar manuscript hadden ontvangen en of ze eens langs wilde komen. Dit mailtje staat nog altijd in haar inbox want het was een echte mijlpaal. Na al die jaren de boekenbeurs van Antwerpen te bezoeken zat ze op 1 november voor het eerst aan de andere kant met haar eerste boek Verwachtingen. In 2008 trouwt ze vervolgens met haar liefste Peter die helemaal geen boekenwurm is maar wel trouw al haar schrijfsels als eerste leest.

En zo timmert Tine verder aan de weg. Inmiddels heeft ze allerlei boeken op haar naam staan die we volgende week uitgebreid gaan bespreken. Ze zet haar eerste stapjes op sociale media wat ze best spannend vindt. Maar boven al is ze gewoon lekker aan het schrijven. Nou ik denk dat we Tine zo al heel wat beter hebben leren kennen. Maar komende maand hebben we natuurlijk nog veel meer leuks. Je kunt natuurlijk ook nog een kijkje nemen op haar website.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x