Project Happy Me – week 4

Hiep Hiep Hoera! Vandaag ben ik jarig en dat vieren wij! (Ohnee geen feestje want corona) Maar goed jarig zijn we nog steeds natuurlijk. 38 lengtes jong ben ik vandaag geworden. Nog 2 jaar en dan word ik al weer 40. De afgelopen 10 jaar zijn in mijn ogen echt voorbij gevlogen. Als de dag van gisteren weet ik nog hoe het was om een tiener meisje te zijn en nu is de kans groot dat ik al bijna op de helft van mijn leven ben! Help. Maar goed vandaag dus geen feestje maar wel gewoon een fijne avond met mijn vriendje! Tijd om jullie te gaan vertellen hoe afgelopen week verlopen is.

22 januari

Gisteren zei ik het al vanaf vandaag zou ik de koe weer bij de horens pakken en er terug vol voor gaan. Kijk dat het niet gelijk helemaal soepel zou verlopen was te verwachten. Maar op zulke momenten kun je twee dingen doen. Je plan laten varen en zeggen bekijk het maar of vol goede moed je eigen herpakken.

Ik besloot om me eigen te herpakken. Vanochtend had ik Cesar therapie voor de eerste keer spannend! Ik besloot om er naar toe te lopen het zijn maar 7 min heen en 7 min terug maar goed dan heb ik het eerste kwartiertje wandelen er voor vandaag alweer opzitten. Tussen de middag maakte ik een heerlijk broodje gezond voor Martijn en mij en heb ik de beneden verdieping gestofzuigd en opgeruimd! Vervolgens kwam rond 15.00 mijn moeder langs. We hebben even lekker zitten kletsen met een kop thee en daarna een rondje van ongeveer 30 minuten gewandeld. Dus zo heb ik vandaag toch onverwachts 45 minuten gewandeld. Applaus voor mijzelf! Martijn gaat vandaag uit zijn werk door naar zijn moeder dus ik ga zo voor mezelf een lekkere nachos schotel maken met veel groenten en gehakt en dan lekker wat lezen en tv kijken. Misschien nog wat foto’s maken voor mijn blog of de badkamer poetsen we zien het wel.

 • Lekker gewandeld met mijn moeder.
 • Me eigen kunnen herpakken Trots!
 • Cesar therapie gehad en dat was fijn.
 • Lekker gegeten.
 • Een goed boek gelezen.

23 Januari

Vanochtend ben ik alleen lekker een stuk wezen wandelen. De rest van de dag verliep wat minder want de wond bij mijn hechting begon vervelend te doen. Martijn was een weekendje naar zijn moeder en ik was er niet echt gerust op. Tja een autistisch add brein gaat nou eenmaal niet zo goed om met dat soort dingen. Maar goed toch maar vroeg me bed in gedoken beetje tv gekeken en daarna lekker gaan slapen.

 • Ik heb lekker gewandeld
 • Ben toch heerlijk gaan slapen.
24 januari

Nou jongens wat een nacht de pijn werd natuurlijk veel erger dus ik heb voor de zekerheid het ziekenhuis maar even gebeld. Daar moet ik morgen naar toe om de hechtingen eruit te laten halen en te laten kijken of het niet ontstoken is. Gelukkig was Martijn vanmiddag weer thuis en kon hij me een beetje afleiden en hebben we samen weer een stukkie gewandeld.

 • Lekker gewandeld
 • Gezond gegeten
25 Januari

Nou jongens ik ben vandaag met mijn moeder naar het ziekenhuis geweest. Ze hebben een hechting eruit gehaald en er een nat verband om gedaan. Deze moet ik elk uur nat maken in de hoop dat de beginnende ontsteking weg trekt. Ik voel me vandaag echt op en leeg. De halve nacht heb ik wakker gelegen van de rellen die er gisteren waren in Eindhoven en Amsterdam. Ik kan niet begrijpen waarom mensen bewust dingen slopen en gaan rellen want daar los je toch helemaal niks mee op. Demonstreren prima maar dan vreedzaam. Met haat los je nooit iets op. Nou dan nog mijn hand en de pijn. Pff op en overprikkeld dat ben ik dus hoppa weer naar bed.

26 Januari

Nou dat natte verband heeft averechts gewerkt vanochtend werd ik wakker en was het niet alleen meer rood maar zat er ook pus omheen. Dus wederom het ziekenhuis gebeld. Gelukkig mocht ik om 11.00 langskomen. Dat betekende alleen wel weer dat ik mijn moeder wederom moest inschakelen. Maar mama vond het niet erg 🙂 leuk is wat anders natuurlijk maar ze deed het met liefde. Nu hebben ze de andere hechting er ook uit gehaald en de pus doorgeprikt. Het lijkt erop dat de pijn wat begint weg te zakken yes! Verder even snel boodschappen gedaan. Want mama moest naar revalidatie nadat ze mij thuis had afgezet dus ik moest natuurlijk wel even zorgen voor een lekkere lunch. De was opgevouwen en aangezet en de slaapkamer gestoft straks nog even stofzuigen en dan hopelijk met een boek op de bank. Even nog een dagje bijkomen.

 • Redelijk wat in huis gedaan
 • de pijn is minder

27 januari

Yes! Vandaag heb ik echt een stuk minder pijn en eindelijk weer het idee dat ik weer een beetje leef. Ik ben nog wel doodmoe het is ook niet niks. Mijn hand die continu pijn gaf waardoor ik een paar nachten niet kon slapen. Toen de rellen en plunderingen die me uit mijn slaap hielden. Emotioneel en overprikkeld dat omschrijft denk ik het beste hoe de afgelopen dagen voor mij waren. Maar toch dacht ik yes vandaag ga ik weer wandelen. Echter het weer gooide roet in het eten regen regen en nog meer regen en als er iets funest is voor mijn spieren dan is het regen. Nu ik zo bewust bezig ben met project happy me besef ik pas hoeveel invloed de pijn op mijn leven heeft. Maar goed weetje ook al was deze week niet super er waren weer pluspunten en zolang die pluspunten er zijn en zelfs vooruit gaan komt het allemaal goed! Ik moet ook niet zo hard voor mezelf zijn! Want wat zijn nou 2 slechte weken op een jaar? En ik heb toch wel gelopen. Daarnaast doe ik ook weer steeds meer in huis dus er is gewoon een lijn naar boven te zien.

 • Alleen boodschappen gedaan
 • Gezellig bij de buurvrouw zitten kletsen
 • Geen pijn gehad yahoo!
 • Het huis opgeruimd ik voel me voldaan
28 januari

Ik geloof dat ik deze week maar snel ga vergeten en morgen met frisse en positieve moed aan een nieuwe week ga beginnen. Vanochtend werd ik wakker en waren mijn andere hechtingen ontstoken. Nog niet zo erg als degene die er dinsdag uit zijn gehaald maar het deed al aardig pijn. Daarnaast werd ik wakker met ontstoken ogen jippie! Maar goed vanmiddag dus weer naar het ziekenhuis geweest waar ze alle hechtingen eruit hebben gehaald. Dus hopelijk hersteld het nu snel.

Nu was deze dag niet helemaal vervelend hoor! Mijn zoon Jamie kwam namelijk gezellig langs om te lunchen. Hij kan morgen niet op mijn verjaardag komen dus kwam hij vandaag. Ik kreeg een stappenteller Yes super handig voor mijn project Happy Me. Mijn zoon is trouwens altijd geweldig in het verzinnen van kadootjes voor mensen. Hij heeft altijd wel iets wat voor die persoon op dat moment veel kan betekenen of wat diegene erg leuk vindt. De lunch was erg gezellig.

 • Gezellige lunch met mijn zoon gehad
 • verlost van de pijnlijke hechtingen.

Ik zeg op naar een nieuwe week!

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Monica
Monica
3 jaren geleden

Gefeliciteerd! Maak er een mooie dag van!

rachel
3 jaren geleden

oeps te laat maar zeker niet minder gemeend, gefeliciteerd nog!!

nicole
3 jaren geleden

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag nog! Hopelijk heb je een hele fijne dag gehad.
nicole onlangs geplaatst…Gereedschap onder de loep + de Ultieme All in One oplossing!My Profile

Mandy
Mandy
3 jaren geleden

Heyy!! Oepsie, nog van harte gefeliciteerd, ik hoop dat je een mooie dag hebt gehad in deze moeilijke tijd! Je kan niet anders als er maar het beste van te maken <3

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Op naar een betere week.

corrina
corrina
3 jaren geleden

Yes gefeliciteerd mooie blog en een nieuwe week nieuwe kansen zeg ik altijd

Tessa
3 jaren geleden

Gefeliciteerd met je verjaardag. Hoe gaat het nu met je wonden?
Tessa onlangs geplaatst…Preview: essence collectie update lente zomer 2021 nagelsMy Profile

Alexandra
3 jaren geleden

Gefeliciteerd en fijn om te lezen dat de hechtingen nu goed aan het genezen zijn. Een stappenteller is inderdaad handig. Ik gebruik er ook één in de strijd naar meer bewegen.

rory
3 jaren geleden

Alsnog gefeliciteerd en wat vervelend van die hechtingen en de ontstekingen die daarvan zijn gekomen. Ook balen dat ze in fases kwamen, want zo blijf je aan de gang. Heel goed dat je de positieve punten per dag opschrijft. Want daarmee trek je jezelf ook weer omhoog. Dat zou ik ook wel weer eens mogen doen.
rory onlangs geplaatst…Isn’t she ‘Loveli’ – 100% natuurlijke productenMy Profile

Sherry
3 jaren geleden

Gefeliciteerd nog meid. Wat een leuk project. Maak er iets goed van. Ik heb een hekel aan hechtingen.
Sherry onlangs geplaatst…Interview met Mariska OvermanMy Profile

10
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x