Waanzin van Natascha Madison

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Dit weekend heb ik een rustig weekendje. Mijn vriend is even lekker 2 dagen naar zijn moeder en zus toe. Deze wonen 1.45 min rijden bij ons vandaan dus hij ziet ze niet zo heel vaak. Zeker nu met Corona is het soms lastig om een bezoekje te plannen. Aangezien de nieuwe regels blijf ik lekker thuis. Ik ben van plan om lekker veel te lezen een beetje te binge en het huis op te ruimen. Een van de boeken die ik las was Waanzin van Natascha Madison. Mijn eerste vertaalde boek van dit jaar.

Titel: Waanzin Auteur: Natascha Madison Uitgeverij: SVM Publishing Genre: New Adult / Sport Romance Cijfer: 8

Hier gaat Waanzin over:

Zara Stone

Mijn hele leven heb ik gezworen om nooit met een ijshockeyspeler te daten. Ik weet beter, want ik weet alles van hoe zij leven. Mijn vader is een ijshockeygod, mijn broer is de aanvoerder van het meest succesvolle NHL-team ter wereld, en mijn zwager speelt ook in de competitie. Hun levens zijn gecompliceerd, dus ik koos bewust voor een ander pad.

Ik werd verliefd op een wetenschapper. Maar in plaats van een huwelijksaanzoek te doen, maakte hij het uit.

Vier maanden later zag ik zijn verlovingsfoto op Instagram. Ik kon hem daar niet mee laten wegkomen. Nee, het maakte me niet uit hoe, ik ging die man laten inzien dat ik hem niet nodig had.

Evan Richards

Ik was in de running om mijn puntenrecord van vorig jaar te verbeteren, klaar om de eerste plaats in de competitie te claimen. Als beste in het veld, heb ik mijn carrière hoog in het vaandel.

Toen twitterde ijshockeyprinses Zara Stone me. Ze wilde dat ik samen met haar de bruiloft van haar ex zou crashen.

Het ergste wat er kan gebeuren? Een pr-nachtmerrie. Het beste? Een leuke nacht met een mooie vrouw.

Het begon als een spel, iets waar ik goed in ben. Haar gekke idee veranderde in iets waar ik niet naar op zoek was, iets wat geen van ons beiden wilde.

Als puntje bij paaltje komt, gaat er maar één gedachte door mijn hoofd: Dit is waanzin. Maar ook, dit is waanzinnig goed.

Dit vind ik van Waanzin:

Zoals altijd begin ik natuurlijk met de cover. Deze vind ik prachtig een mooie blauwe kleur en een sexy man wat willen we nog meer. Ik ben een groot fan van de korte titels in deze serie.

Stiekem ben ik ook wel fan geworden van de boeken van Natascha Madison. Voor mij zijn New adult boeken of in dit geval misschien meer sportsromance boeken de boeken waar ik op terug val als ik gewoon even lekker wil ontspannen en nergens aan denken. Een dik fantasie boek vind ik heerlijk maar als je moe bent dan is het soms moeilijk om de verhaal lijn te volgen. In dit soort boeken weet je vaak in het begin al hoe het verhaal eindigt dus daar hoef je niet over na te denken. Wat het een goed boek of geen goed boek maakt is de weg daarna toe. Maar ook de personages zijn in deze boeken erg belangrijk.

Natascha Madison weet in Waanzin weer een heerlijk verhaal neer te zetten wat vlot weg leest. Ik vind Natascha vooral sterk in het neerzetten van personages. Vanaf het aller eerste moment leef je mee met Zara. Want zeg nou zelf we kunnen ons allemaal indenken hoe vervelend het is als je denkt ten huwelijk gevraagd te worden en diegene maakt het vervolgens uit. Zara laat het er echter niet bij zitten en plaats in haar boosheid een tweet op het account van Evan. Wat ik leuk vind aan het personage van Zara is dat ze vrolijk over komt en als een lekkere nuchtere persoonlijkheid. Ze laat zich niet ondersneeuwen en is super vriendelijk. Ook Evan komt over als een fijn type en de romance die zich tussen deze 2 ontwikkelt is er een om jaloers op te zijn. Ik las dit boek dan ook met een glimlach op mijn gezicht. Dus hoewel het geen mega bijzonder speciaal verhaal is leest het wel super makkelijk weg en zit het top in elkaar. Dus krijgt dit boek van mij gewoon een mooie 8.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] het wel super tof dat elk deel in deze serie een andere kleur cover heeft want eerder las ik al Waanzin en Wild in deze serie. Van de ene is de cover mooi blauw en de andere is een beetje een bruine zand […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x