Venijnig spoor van Anita Kok

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd voor een recensie. Afgelopen weken konden jullie Anita Kok al leren kennen op mijn blog. Voor de blogs van eigen bodem mocht ik ook haar debuut boek Venijnig spoor lezen. Vandaag is het tijd om mijn mening over dit boek met jullie te gaan delen.

Titel: Venijnig spoor Auteur: Anita kok Uitgeverij: Godijn publishing Genre: Thriller Cijfer: 8

Hier gaat Venijnig spoor over:

Hannah verhuist samen met haar man Matthijs en hun tweeling Mees en Merlin naar een tuindersgebied. Een biologische kwekerij opzetten is hun grootste wens. Een nieuwe start op een mooie plek. De tuinders zijn echter heer en meester in dit gebied en zitten hier niet op te wachten. Hannah houdt zichzelf voor dat de gemeenschap tijd nodig heeft om hun gezin te accepteren, maar ze heeft het gruwelijk mis. Haar leven neemt een verschrikkelijke wending wanneer er iemand wordt vermoord. Hannah is verdachte in de moordzaak. Ze beweert onschuldig te zijn en doet er alles aan om achter de waarheid te komen. Als er gevaar dreigt voor haar naasten ziet ze geen uitweg meer. Geeft ze de strijd op? Of komt Hannah achter de weerzinwekkende waarheid?

Dit vind ik van Venijnig spoor:

Ik begin met de cover. De sfeer van de cover vind ik super goed passen bij het verhaal dat Anita Kok heeft geschreven. Daarnaast vind ik de titel in de mooie oranje kleur prachtig.

Venijnig spoor is het debuut boek van Anita Kok en wat voor een. Ik werd vanaf de aller eerste bladzijde verliefd op de schrijfstijl van Anita. Ze schrijft heerlijk vlot en je zit al snel midden in het verhaal. Het hoofdpersonage Hannah is prachtig hoe verder het verhaal gaat hoe meer Hannah zich ontwikkeld. In het begin is Hannah vrij onzeker nieuw in een vreemd dorp waar ze eigenlijk min of meer word weg gekeken. Maar Hannah laat zich later in het verhaal niet kennen.

Dit is een thriller in een stijl waar ik enorm van hou. Niet mega gruwelijk maar spannend en opbouwend het hele verhaal gebeurd er van alles en word de spanning steeds opgebouwd. Je wilt bladzijde voor bladzijde uitpluizen hoe alles nu in elkaar zit. Wie zijn de slechte personages en wie zijn de goede personages. Wie kun je vertrouwen en wie niet. Maar bovenal wie is de moordenaar?

Al met al is dit dus een prachtig debuut er zijn nog kleine verbeter puntjes. Zo zou ik sommige personages nog wat beter willen leren kennen maar dat is het eigenlijk wel. Daarom krijgt het boek een mooie 8.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x