Overstekers De schaduw van de Sha van Petra Dooms

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het mijn beurt in de blogtour van het nieuwe boek van Petra Doom. Maar voor ik die recensie plaats wil ik jullie eerst even mee terug nemen na de eerste twee delen van de Overstekers trilogie. Mijn recensie van Overstekers een kracht ontwaakt kun je hier lezen. Op dit boek volgde Overstekers De schaduw van de Sha dit boek las ik deze week en daarover ga ik jullie nu eerst vertellen.

Titel: Overstekers De Schaduw van de Sha Auteur: Petra Doom Uitgeverij: Lannoo Genre: Fantasy Cijfer: 9

Hier gaat Schaduw van de Sha over:

Wanneer Mirabel haar huis en bedrijf dreigt te verliezen, neemt ze noodgedwongen een nieuwe opdracht aan. Snezana, de machtigste Oversteker in de onderwereld van Westpoort, ligt onder vuur. Een signaal voor Mirabel om te bemiddelen. Terwijl Mirabel Westpoort tracht te behoeden voor een bendeoorlog, moet ze ook nog de daimonische invloed in haar leven onder controle krijgen.

Dit vind ik van De Schaduw van de Sha:

Wauw wat is deze cover toch weer mooi. Ik vind het prachtig om te zien hoe de afbeeldingen in het portaal staat. De titel vind ik ook super mooi en past goed bij het eerste boek.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Ik vind de wereld die Petra Doom heeft geschapen in de overstekers boeken geweldig. Aan de ene kant voelt het alsof het verhaal zich nu op de wereld afspeelt aan de andere kant heb je daar al die prachtige magische wezens. Vooral in de personages vind ik Petra Doom echt super sterk. Neem het hoofdpersonage Mirabel. Je blijft nieuwe dingen over haar ontdekken en je ziet er elke keer weer groeien en veranderen.

In dit deel probeert Mirabel de Westpoort te behouden voor een bendeoorlog. Dit deel draait om samenwerking. Wie kan je vertrouwen en wie niet. Welke oude vijanden kunnen hun vetes aan de kant zetten om samen de Westpoort te beschermen? De schaduw van de Sha is een boek dat je kan blijven lezen om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken. Petra vertelt het verhaal op een manier waardoor je fantasie er een prachtige film van kan maken in je hoofd.

Ik ben reuze benieuwd hoe deze trilogie gaat eindigen en kan dan ook niet wachten om mijn recensie van dit laatste deel Koninklijke magie met jullie te delen.

Liefs, Melanie

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit verandert echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x