De favorieten van Anita Kok

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we Anita Kok weer wat beter leren kennen. Vorige week heb ik haar natuurlijk al aan jullie voorgesteld. Heb je deze blog gemist dan kun je hem hier terug lezen. Maar vandaag is het tijd om het te gaan hebben over de favorieten van Anita Kok. Natuurlijk is Anita dol op haar man en kinderen maar ze houdt ook van Nederlandse schrijfsters van thrillers en van Ilja Gort. Maar laten we buiten die dingen eens kijken wat nog meer favorieten zijn van haar.

De favorieten van Anita kok.

Je favoriete auteur toen je jonger was?

Roald Dahl en Herman Pieter de Boer

Het meest bijzondere boek dat je ooit gelezen hebt?

De schillen van een ui van Anja Meulenbelt

Je favoriete Nederlandstalige auteur?

Esther Verhoef. Maar dat is er één uit vele favoriete auteurs die ik heb!

Het mooiste vakantie land?

Bretagne, Frankrijk, daar wil ik wel wonen. Of Zuid Engeland.

Welke creatieve cursus die je geeft is jouw favoriet?

Het leukste vind ik het om schildercursus te geven. Te zien dat de leerlingen progressie maken en beter worden. Op de donderdag heb ik de dondersteentjes, een groep vriendinnen, die zie ik echt grote stappen maken en dat is erg leuk. Daarnaast hebben we ook verschrikkelijk veel lol.

Het lekkerste ijsje?

Hazelnoot

Je favoriete snack of drankje tijdens het schrijven?

Katjesdrop van Venco

Wat mag er echt niet ontbreken als je aan een boek schrijft?

Een laptop

Je favoriete schrijfplek

Met uitzicht op de tuin

Het lekkerste gerecht?

Vitello Tonato vind ik heerlijk.

Het meest favoriete drankje?

Latte Macchiato

Dankjewel Anita dat je jouw favorieten met ons wilde delen. Ik hoop dat jullie de favorieten van Anita Kok ook leuk vonden 🙂 Ik zou het leuk vinden als je mij in een comment laat weten wat jou favoriete drankje is.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Caroline
Caroline
3 jaren geleden

Inderdaad een laptop mag natuurlijk echt niet ontbreken als schrijver zijnde. En dat geldt ook voor een blogger. Zelf stam ik nog uit het tijdperk dat ik leerde typen op een ouderwetse schrijfmachine zoals dat zo mooi heette.

Jessie
Jessie
3 jaren geleden

Ja, Ester Verhoef. Lang geleden dat ik iets van haar heb gelezen. Ik ga haar naam meteen even in m’n boekentips-lijstje zetten!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x