De favorieten van Fenneke Zwaaneveld

De Favorieten van Fenneke Zwaaneveld.

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Stille Duisternis is het debuut boek van Fenneke Zwaaneveld en jullie weten inmiddels wel wat dat betekend. We gaan het hebben over de favorieten van Fenneke en daar ben ik echt reuze benieuwd naar. Mocht je het voorstel blog van Fenneke gemist hebben dan kun je die hier terug lezen.

Welk boek verslond je toen je jong was?

Vroeger las ik heel erg graag de “Hoe overleef ik” serie van Francine Oomen en de boeken van Carry Slee, maar ook de Harry Potter serie. Mijn favoriete boeken van toen heb ik meerdere keren gelezen, maar natuurlijk las ik nog meer. Boeken over paarden of oude boeken die mijn moeder nog uit haar jeugd had. Ik had niet één boek dat mijn echte favoriet was.

Welke formule 1 rijder is jouw favoriet?

George Russell! Hij is nog vrij jong en 2020 is pas zijn tweede seizoen in de Formule 1, maar ondanks dat hij in de slechtste auto van het moment rijdt, laat hij enorm zijn talent zien. In de Formule 2 was hij niet voor niets kampioen geworden. Ik hoop heel erg dat hij misschien wel in 2022 voor het beste team, Mercedes, kan rijden.

Op welke plek schrijf jij het liefste aan je boeken?

Op de bank, met mijn kat naast me (als ze tenminste niet op mijn toetsenbord probeert te liggen). Lekker languit met mijn tablet op schoot.

Wie is jouw favoriete auteur?

V.E. Schwab. Ik vind haar een hele goede schrijfster, maar ook haar persoonlijkheid komt heel leuk over. Ze is ambitieus, werkt hard, maar is wel eerlijk als het af en toe wat moeilijker gaat. Daar heb ik veel respect voor.

Met welke auteur zou je graag samen een boek willen schrijven?

Dat zouden er meerdere zijn. Stephen King, voor een heerlijk spannend en eng boek. V.E. Schwab, om lekker de fantasie in te gaan. C.G. Drews, voor wat meer de Young Adult contemporary verhalen. Of misschien zelfs Simone van der Vlugt, voor een historische roman, wat me ook wel heel leuk lijkt om te doen.

Welk ijsje eet je ontzettend graag?

In de zomer haal ik heel graag een Italiaanse ijsje, een bolletje chocolade en een bolletje mango. Heerlijk!

Welk gerecht mag er tijdens een etentje niet ontbreken?

In de gevallen dat ik een voorgerecht neem, neem ik altijd de tomatensoep. Dat hoort er gewoon bij inmiddels.

Wat kook je graag voor jezelf?

Pasta! Vegetarische kipstukjes, prei, courgette, tagliatelle en een romige saus, om maar een voorbeeld op te noemen. Klinkt goed toch?

Wat is je favoriete snack of drankje?

Favoriete drankje is duidelijk Milk & Fruit mango.

Wat is je favoriete videogame?

Dit is een hele lastige, want er zijn zo veel mooie videogames. Maar als ik er een paar mag opnoemen, dan toch wel de Assassin’s Creed, Xenoblade Chronicles en Ni No Kuni series.

Wat is je favoriete feestdag?

Halloween! Ik vind de sfeer daarvan toch wel heel erg leuk.

Dat waren de favorieten van Fenneke Zwaaneveld. Ik vond het super leuk je zo weer wat beter te leren kennen. Kijken jullie ook naar de f1? Zoja wie is jouw favoriete coreur.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Wat een leuk interview. Zo krijg je nog eens wat te weten.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Woontrend 2021| Interieur tips & IdeeënMy Profile

Wanda
3 jaren geleden

Grappig om zo een schrijfster wat beter te leren kennen. En ja, Russell is weliswaar niet mijn favoriete coureur, maar denk wel dat hij zeker in de Mercedes kampioen kan worden.

Jellie de Vries
Jellie de Vries
3 jaren geleden

Ja zeker kijk ik naar f1 en mijn favoriete coureur is de goed lachse Ricciardo

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x