RVS huisnummers + Winactie

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Zoals sommige van jullie al weten zijn wij afgelopen jaar erg druk bezig geweest in ons huis. We hebben heel de toilet en het trappengat aangepakt onze achtertuin en een aantal deuren. bijna 5 jaar geleden trokken wij in ons huis. Op dat moment hebben we het gewoon snel bewoonbaar gemaakt en verder niks meer gedaan. Inmiddels is het tijd geworden om van ons huis een echt thuis te maken. We begonnen met het bedenken van een stijl die we in het hele huis wilde doorvoeren. Al snel waren we eruit het moest stoer maar ook warm worden. We besloten om voor veel hout met antraciet te gaan en zwart metalen accenten.

We lieten onze trap vernieuwen door upstairs rete duur maar als je kwaliteit en service wil raadt ik dit zeker aan. De trap zit er inmiddels een jaar in en we hebben er nog geen seconden spijt van gehad. We namen prachtige zwarte metalen trapleuningen en in het trapgat hing ik 2 prachtige zwart/wit poster van posterstore.nl in een mooie zwarte lijst. Aan de voorkant van het huis hebben we nog niks gedaan en dat merk je. Zo hing er nog steeds een ouderwets nummer bordje zo’n wit vierkantje met een zwart cijfer erin. Jullie snappen het al dat paste totaal niet meer bij de stijl van ons huis. Tijd voor vernieuwing dus. Ik begon wat rond te kijken op zoek naar het perfecte huisnummer. Toen kwam ik op de site terecht van RVS Huisnummers nl .

RVS Huisnummers heeft een ruime keuze aan verschillende maten en kleuren huisnummers. Mijn oog viel al snel op een zwarte nummer 9 maar ik twijfelde enorm over de maat. Ze hebben ze namelijk in 15 en 20 cm groot. Ik besloot voor big en bold te gaan en bestelde de Mat zwart 2 cm rvs staal nummer 9. Nog geen dag later lag het nummer in de brievenbus. Daar houdt ik van zelfs tijdens de feestdagen want ik bestelde hem net voor kerst was het super snel verpakt en verzonden. Daarnaast is de service gewoon super goed. Ik moest een paar dagen wachten op mijn vriend zodat hij het nummer voor mij op kon hangen. De bevestiging van het huisnummer ging super simpel. RVS Huisnummers had er netjes plugjes bij gedaan dus we hadden niks nodig behalve de boormachine. Ik ben dan ook super tevreden met mijn huisnummer.

Denk jij nu ik wil ook wel zo’n prachtig mooi Mat zwart huisnummer? Nou dan heb je geluk want ik mag een huisnummer weg geven. Wat moet je doen om kans te maken op een huisnummer?

  • Laat in een comment weten op welk huisnummer je woont.
  • Meedoen kan alleen als het naar een Nederlands adres verzonden kan worden.
  • Meedoen kan tot 29 januari
  • Op 31 januari wordt de winnaar bekend gemaakt in een grote winnaars post.
  • Reageer via de mail of in een pb met je adres als je de winnaar bent.
  • Check in deze lijst of je deelname is bevestigd

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joyce
Joyce
2 jaren geleden

52a

Monica
Monica
2 jaren geleden

88

Lisanne Kroon
Lisanne Kroon
2 jaren geleden
Antwoord aan  Monica

Ik woon op nr. 12 en heb al 4 jaar niks hangen, oeps! Dus komt zeker goed van pas.

bianca
bianca
2 jaren geleden

ik woon op nr 55. wat een leuke actie en een mooie huisnummer

W Wagenaar
W Wagenaar
2 jaren geleden

Ik zou graag een mooi nieuw huisnummer willen , daar ons oude wel wat sleets word en slecht zichtbaar

We wonen op 85

Lammy
Lammy
2 jaren geleden

Ik woon op nummer 1

Monique K.
Monique K.
2 jaren geleden
Antwoord aan  Lammy

Nr. 25

Gaaf! Strak en mat zwart, past helemaal bij onze stijl.

bianca
bianca
2 jaren geleden

ik woon op nr 55

Wilma kuijntjes
Wilma kuijntjes
2 jaren geleden

Wij wonen sinds 3 maanden in een chalet. De benummering is hier erg slecht dus zo n mooi huisnummer zou hier zeker opvallen. Ons nummer is K 61.

Gerda
Gerda
2 jaren geleden

Wonen op nummer 7

Jesse
2 jaren geleden

121

rachel
2 jaren geleden

wat leuk! wij wonen op nr 14 ! en wij hebben het eerder gehad alleen die hebben ze gestolen πŸ™
rachel onlangs geplaatst…Happy moments #2My Profile

Jessie
Jessie
2 jaren geleden

Oww gaaf ! Wij hebben nummer 41. Zou mooi passen een nieuw huis met nieuwe nummers ..

Jessie
Jessie
2 jaren geleden

Oww gaaf ! Wij hebben nummer 41. Zou mooi passen een nieuw huis met nieuwe nummers ..

Gr jessie

Elise Rutten
Elise Rutten
2 jaren geleden

Nummer 18. Mooi om hier naast de deur te hangen πŸ™‚

karin de graaf
karin de graaf
2 jaren geleden

nr 21

Cindy
Cindy
2 jaren geleden

Gave actie!
Wij hebben nr 63.

Ilona
Ilona
2 jaren geleden

Super leuke actie! Wij hebben net een nieuw huis gekocht op nummer 75 🀩

Jellie de Vries
Jellie de Vries
2 jaren geleden

Op nummer 17

Ans
Ans
2 jaren geleden

Al 44 jaar op nummer 44 “witte”cijfers. Zijn inmiddels een beetje grauw geworden.

Maria
Maria
2 jaren geleden

nummer 34

Georgia
Georgia
2 jaren geleden

Ik ben heel er hard toe aan een nieuw huisnummer! Heel vaak krijgen we verkeerde post/pakketjes of rijden mensen ons huis voorbij. Dus alsjeblieft deze duidelijke cijfers zijn echt super voor ons huis nummer 97

Pascale
Pascale
2 jaren geleden

NR. 17

SNEEUWKLOK
SNEEUWKLOK
2 jaren geleden

Nr. 20, hoeven de mensen niet meer zo te turen!

Monique
Monique
2 jaren geleden
Antwoord aan  SNEEUWKLOK

Wauw…wat een superleuke actie! 😍
Ons huisnummer is 386.

Nina
Nina
2 jaren geleden

Wat een superleuke actie! Zo wordt deze dag helemaal fijn! Ik woon op nummer 39! Dank je wel en blijf gezond!

Kim
Kim
2 jaren geleden

Wat zou dat fijn zijn! Ik woon op nummer 14! Heel graag loot ik mee!

marlies mols
marlies mols
2 jaren geleden

nummer 7

petra
petra
2 jaren geleden

wow!!
ik woon op 16

Claudia
Claudia
2 jaren geleden

12

Nelly
Nelly
2 jaren geleden

Nr. 22. Loot graag mee.

Cheryl van de loo
Cheryl van de loo
2 jaren geleden

29

Wilmsen Anita
Wilmsen Anita
2 jaren geleden

Ik woon op nummer 34

Pam Maas
Pam Maas
2 jaren geleden

heel mooi en laten we er nu net een nodig hebben, dit kan niet beter . we wonen op nr 39

nicole
2 jaren geleden

Ik vind het heel goed leesbaar en zichtbaar! Het ziet er keurig uit ook.
nicole onlangs geplaatst…Bezuinigingstips van een voormalige snob met veel effectMy Profile

Ingrid Veltkamp
Ingrid Veltkamp
2 jaren geleden

Huisnr. 4

Ingrid Veltkamp
Ingrid Veltkamp
2 jaren geleden

Huisnr 4

Imy Ali
Imy Ali
2 jaren geleden

Ik loot graag mee voor mijn mooie huisje, op nummer 95!

Anita L-E
Anita L-E
2 jaren geleden

Ik woon op nummer 4

Inge Bergsma-Kiezebrink
Inge Bergsma-Kiezebrink
2 jaren geleden

Wat een mooi huisnummer, wij wonen op nr 93

kety labadze
kety labadze
2 jaren geleden

Wat een mooi huisnummer πŸ™‚
Gelijk trok mijn aandacht πŸ™‚
Ik woon op huisnummer 9

kety labadze
kety labadze
2 jaren geleden

Huisnummer 9 πŸ™‚

Yvon
Yvon
2 jaren geleden

Oei, ik zou een dure winnaar worden, heb wel 3 cijfers nodig. πŸ˜‰ Ik woon op 119 .

Jacqueline Pallett
Jacqueline Pallett
2 jaren geleden

Wij wonen op nr. 5 en hebben nog steeds hetzelfde nummerbordje wat er al op zat toen het huis gebouwd werd in 1989. Ai, wel tijd voor verandering dus.

Marit
Marit
2 jaren geleden

8

Marian
Marian
2 jaren geleden

Op nummer 6 woon ik. Leuk voor mijn collectie huisnummers die ik op mijn muur heb hangen.

Ellen
2 jaren geleden

61 (het atoomnummer van het scheikundige element Promethium) πŸ˜‰
Ellen onlangs geplaatst…BitterkoekjesMy Profile

Katrijn
Katrijn
2 jaren geleden

15

Fam. Schaap
Fam. Schaap
2 jaren geleden

Wauw, super actie. We doen heel graag mee. We wonen op nr. 16

Marielle
Marielle
2 jaren geleden

Prachtig, ik doe heel graag mee (voor huisnummer 89)

Syl
Syl
2 jaren geleden

127

Yvonne
Yvonne
2 jaren geleden

74 C

Willem Drent
Willem Drent
2 jaren geleden

Wij wonen op nummer 86 🏠

135
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x