Even voorstellen Tom Bergs

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Januari alweer jeetje dat betekent dus dat we alweer in 2021 zitten. Een nieuw jaar met nieuwe blogs van eigen bodem natuurlijk. Maar ook nog heel veel andere leuke dingen. En deze maand ben ik natuurlijk jarig. Jeetje 38 word ik dan alweer. Inmiddels weten jullie wel dat dit inhoud dat ik deze maand super veel leuke winacties voor jullie in petto heb. Maar goed eerst is het tijd om jullie voor te gaan stellen aan de eerste auteur van deze maand. Dat is Tom Bergs.

Misschien wel een grappig detail voor jullie. Tom Bergs ken ik al heel lang. Ik leerde hem namelijk jaren geleden kennen toen ik nog presentatrice was voor Festival tv. Samen met festival tv was ik op Pennenzakkenrock in België, een superleuk festival voor schoolgaande kinderen. Tom Bergs was daar ook als verslagever/interviewer. Sinds die tijd volgden we elkaar zo nu en dan via social media. Maar eigenlijk ongeveer een jaar geleden kregen we weer wat meer contact via facebook, want wat bleek? Tom Bergs had inmiddels zijn eerste boeken uitgebracht en ik was boekblogger geworden. Het kon dus niet uitblijven: ik moest Tom wel vragen voor de blogs van eigen bodem.

Maar goed, wie is deze Tom Bergs nu eigenlijk? Tom zag het levenslicht op donderdag 3 december 1987. Al vrij snel kwam hij in Haacht terecht, waar hij ook naar school ging. Het middelbare onderwijs heeft hij op 2 scholen in de buurt gevolgd. De eerste twee jaren in Don Bosco Haacht, om de rest van zijn schoolloopbaan vervolgens verder te zetten in Sint Angela Tildonk. Op die laatste school ontdekte hij rond zijn veertiende zijn liefde voor schrijven. Tom Bergs is een grote fan van Pieter Aspe en probeerde dan uiteraard zelf ook iets in die trend te schrijven. Al bleek dat makkelijker gezegd dan gedaan. Na zijn Middelbare ging Tom aan de slag als Administratief medewerker bij de politie en borg hij zijn schijfambities op.

Deze bleek hij echter niet voor altijd te hebben opgeborgen, want in 2010 spoorde een collega hem aan om deze toch weer op te pakken. Zo geschiede en inmiddels heeft hij al aardig wat boeken op zijn naam staan. Concurrentie is zijn nieuwste boek die afgelopen oktober is verschenen. Over de andere boeken gaan we het natuurlijk volgende week uitgebreid over hebben.

Liefs. Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nicole
3 jaren geleden

Tom Bergs is nieuw voor mij. De titel van zijn boek vind ik intrigerend klinken.
nicole onlangs geplaatst…Bovenkant keukenkastjes schoonmaken – maximaal 15 minutenMy Profile

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Ik ken de de man en zijn boeken niet. Wie weet lees ik er nog een.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Het Chinees nieuwjaar 2021| Met dierenriem de OsMy Profile

Deborah
3 jaren geleden

Tom Bergs ken ik nog niet. Ben wel zo nieuwsgierig geweest om de link aan te klikken in je blog. Het verhaal klinkt alvast veelbelovend. Ik ga hem op mijn nog te lezen lijst zetten.

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Vorige week konden jullie op mijn blog al kennis maken met Tom Bergs . Tom heeft inmiddels al meerdere boeken op zijn naam staan. Spannende boeken voor volwassenen maar […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x