Even voorstellen Fenneke Zwaaneveld

Voorstelblog Fenneke Zwaaneveld Hallo lieve lezers van Bookstamel, Deze maand hebben we natuurlijk weer een aantal leuke nieuwe gasten voor de blogs van eigen bodem. Een van deze gasten is Fenneke Zwaaneveld. Fenneke tekende onlangs bij Hamley books en ik ben reuze benieuwd wie deze auteur is.

Laten we bij het begin beginnen. Fenneke werd geboren in Noord-Brabant in 1995. Als kind was Fenneke het liefst aan het dagdromen, om zo haar fantasieën tot leven te wekken. Ook tijdens het spelen met haar vriendinnetjes gebruikte ze die fantasie graag. Maar vanaf het moment dat ze zelf keerde lezen, ging er nog een andere wereld voor haar open, die van boeken. Dat lezen werd al snel haar favoriete bezigheid.

Tijdens een les in groep 8 van de basisschool, waar ieder kind zijn of haar boek ging schrijven, ontdekte ze dat dit precies was wat ze wilde doen. Haar passie had ze gevonden. Toen haar lerares ook nog eens zei dat ze haar nog wel auteur zag worden kreeg ze een doel voor ogen.

Naast schrijven is Fenneke dol op dieren, maar katten hebben echt haar hart gestolen. Voor haar oude poes heeft ze zelfs een tatoeage op haar pols laten zetten. Nu woont ze samen met haar poes Lola. In het asiel was het al liefde op het eerste gezicht. Inmiddels is de liefde wederzijds en is Lola niet meer bij haar weg te denken.

Daarnaast tekent Fenneke graag. Zowel op papier als met digital art. Ze is ook een enorme Fan van de Formule 1 en speelt graag videogames. De games waar ze het meest van houdt, zijn uiteraard niet voor niets die met mooie en lange verhaallijnen, een beetje mysterie en interessante personages.

Maar goed ik dwaal een beetje af Fenneke tekende dus onlangs bij Hamley Books voor haar debuut boek Stille Duisternis maar daarover binnenkort meer.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Wat leuk om de info achter de schrijfster te weten.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Het Chinees nieuwjaar 2021| Met dierenriem de OsMy Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

leuk he, als je al zo jong goed weet wat je wil. Ps die Lola heeft een koppie dat lijkt op mijn oude poes Iboe

trackback

[…] Zwaaneveld. Afgelopen weken hebben jullie Fenneke al een stuk beter leren kennen. Zo kon je het voorstelblog lezen wie deze auteur is en vertelde ze je alles over haar favorieten. Nu is het dus eindelijk tijd […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x