1000 vragen aan jezelf 71

Hallo lieve lezers van bookstamel, Nog 20 vragen en dan zit het er echt op. Niet is alleen de vragen aan jezelf maar ook 2020 zit er dan bijna op. Een beetje een apart en raar jaar. Toch heb ik van elke seconden genoten en er het beste van gemaakt.

bewaar voor later op pinterest

980. Waarin ben je nog steeds een beetje naïef?

In andere vertrouwen ik vertrouw mensen heel snel en denk dan niet meer aan mezelf.

981. Draag je sieraden met een speciale herinnering?

Nu even niet maar als me handen genezen dan mijn ring en armband van mijn vriend.

982. Hoe ziet je auto er vanbinnen uit?

Geen idee want die heb ik niet.

983. Heb je de afgelopen vijf jaar nieuwe vrienden gemaakt?

Vriend vind ik een groot woord. Ik heb wel veel leuke mensen leren kennen online en via een boekenclub.

984. Wie ben je als niemand kijkt?

Dat wisselt de ene keer die vrolijke dansende zingende meid in de woonkamer de andere keer dat meisje dat in een hoekje kruipt en waarvan niemand de pijn mag zien.

985. Wat is tegenstrijdig aan jou?

Dat ik er niet tegen kan als mensen afspraken veranderen of een verassing hebben en ik beide zelf wel doe.

986. Wanneer verbaasde jezelf?

Toen ik deze blog begon. Er was jarenlang tegen mij gezegd dat ik niet kon schrijven omdat ik dyslexie had en daarom dat dus ook maar niet moest doen. Ik wist echter dat mijn passie lag bij het delen van mijn verhalen dus deed ik het toch.

987. Leen je makkelijk spullen uit?

Vroeger wel, helaas heb ik ook heel vaak dingen niet of beschadigt terug gekregen en dat is wel balen. Dus nu ben ik wat selectiever geworden.

988.Ben je goed terechtgekomen?

Ja dat vind ik wel. Op werken na heb ik alles wat mijn hartje begeerd. Kunnen werken zou het voor mij compleet maken maar helaas denkt mijn lichaam daar anders over. Ik ben daar heel lang boos op geweest maar tegenwoordig accepteer ik het.

989.Wat is je koosnaam voor je partner?

Tulpje wij speelde vroeger samen een online game waar zijn bijnaam tulp was. Zo leerde ik hem dus kennen en die naam is er eigenlijk ook nooit meer helemaal uitgegaan. Ooit wil ik een kleine tulp op mijn vinger laten zetten. Maar daar ben ik nu nog te schijterig voor.

990.Wie geeft je altijd een goed gevoel?

Martijn, hij kan mij echt heel gelukkig maken maar ook mijn zoon Jamie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Janet
3 jaren geleden

ik houd van dit soort vragen. Vind het zo leuk om de antwoorden van anderen te lezen! Ik denk dat ik in het vertrouwen van anderen ook wel een beetje naief ben..ik zie in ieder geval graag het goede van alles en iedereen in.
Janet onlangs geplaatst…Reisroute: 13-daagse roadtrip naar SloveniëMy Profile

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x