Ieder zijn geheim van Sarina Bowen

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Ik vertelde al dat deze week een beetje lastig was. Tja die heb je helaas ook wel eens een. Maar ik was dus toe aan even een lekker ontspannen boek met een lekker liefdesverhaal. Ik heb een aantal dikke boeken liggen om te lezen maar ik zocht echt even iets voor tussendoor om mijn gedachten af te leiden. Dus besloot ik om een recensie exemplaar van SVM Publishing erbij te nemen. Ieder zijn geheim van Sarina Bowen. Hier heb ik dan ook geen spijt van gekregen want ik heb er enorm van genoten.

Titel: Ieder zijn geheim Auteur: Sarina Bowen Uitgeverij: SVM Publishing Genre: Romance Cijfer: 8

Hier gaat Ieder zijn geheim over:

Zou je de liefde van je leven kunnen opgeven om het kind dat van je afhankelijk is te redden?

Vroeger was ik net als de andere Harkness ijshockeyspelers. Ik maakte me alleen zorgen over de volgende wedstrijd of het volgende feestje. Maar dat veranderde allemaal de dag dat ik verantwoordelijk werd voor mijn kleine zusje. Alleen door Lucy verborgen te houden en me gedeisd te houden, zullen we dit jaar overleven.

Maar dan ontmoet ik Scarlet, die me ziet als meer dan een steratleet of een feestbeest. Ik val hard voor haar. Maar ook zij wordt gevolgd door duisternis. Als haar verleden aan het licht komt, zo ook de vreselijke waarheid: ik kan niet iedereen redden. Maar ik zal nooit stoppen met proberen.

Dit vind ik van Ieder zijn geheim:

Wauw dit is een cover waar ik gelijk verliefd op was. De zachte kleuren de gezichten die je in eerste instantie niet ziet omdat ze in de achtergrond zijn geblend echt heel dromerig. de titel vind ik ook super mooi dus het jasje van het verhaal is al een goed begin.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Scarlet wist me echt vanaf het eerste moment mee te slepen haar verhaal in. Je kan enorm meeleven met dit personage en de dingen die ze mee maakt. Scarlet is een stuk sterker dan haar ouders denken en je merkt dat ze elke dag een beetje sterker wordt.

Lucy een super klein lief schattig meisje heeft mijn hart gestolen en het niet meer terug gegeven. Met dit personage leefde ik zo mee dat ik er kippenvel van op mijn armen kreeg.

Als je houdt van een goed verhaal over liefde, zorgzaamheid, samenhorigheid en zoveel meer dan is ieder zijn geheim het boek voor jou. Sarina Bowen weet moeilijke onderwerpen op een prachtige manier aan te snijden in deze roman. Mijn eindconclusie is dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel.

Daarnaast heeft Sarina een heerlijke vlotte pen en leest het boek lekker weg. Hoewel het een roman is blijft dit boek interessant tot het allerlaatste moment. Daarom krijgt dit boek een mooie 8 van me.

Heel veel liefs, Melanie

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit verandert echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x