Top 5 meest gelezen recepten

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Jeetje 2020 is alweer bijna voorbij. Het leek me daarom super leuk om jullie mee te nemen langs een aantal top 5 lijstjes van gelezen berichten op mijn blog. Hoewel de recepten dit jaar nieuw zijn op mijn blog en ik er nog niet zoveel heb kunnen plaatsen als ik zou willen worden de recepten wel enorm veel gelezen. Een van de recepten behoort dan ook tot de meest gelezen artikelen van 2020 en dat vind ik toch wel erg tof! Ik ben dan ook zeker en vast van plan om jullie in 2021 te gaan verrassen met nog veel meer lekkere recepten. Tijd dus voor mijn top 5 van meest gelezen recepten!

Nr: 1 Daar gaan we dan het meest bekeken recept op mijn blog is er een voor heerlijke cupcakes! Deze chocolade cupcakes met Dulce de Leche waren al vanaf het begin een super grote hit! Niet zo gek want cupcakes zijn altijd wel hip en happining en wie houdt er nu niet van een heerlijke Dulce De Leche vulling en topping.

Deze Chocolade cupcakes met Dulche de Leche vragen wel enige voorbereiden en zijn niet binnen 15 minuten klaar. Maar ze zijn de moeite van het maken meer dan waard. Ik ben blij dat ik niet de enige ben die daar zo over denkt. Maar dat dit recept dus ook echt al super vaak bekeken is.

Heb jij dit recept nou al eens gemaakt, laat me dan gerust weten wat je er van vondt.

Nr: 2 Wauw dit recept is alleen deze maand echt al super vaak bekeken. Dat is ook niet zo gek natuurlijk want het is een perfect recept voor kerst. Dit voorgerecht is voor mij ook nog eens super bijzonder. Mijn vader leerde mij namelijk het recept voor de cocktailsaus bij dit recept.

Helaas is mijn vader inmiddels alweer bijna 8 jaar geleden overleden maar met dit recept houden we hem in ere. Deze kipcocktail wordt hier nog regelmatig gemaakt met feestdagen. De cocktailsaus maken we ook vaak voor bij het gourmetten want die is ook echt heerlijk bij een lekker stukje vlees.

Let wel op want in de saus gaat behoorlijk wat drank! Tja mijn vader was niet zuinig dus ook niet met zijn drank. Zomers veranderen we deze kipcocktail vaak in een heerlijke zomerse salade voor bij de bbq. Die tip vind je ook bij dit recept

Nr: 3 Oke nummer drie in de lijst vind ik echt een hele verrassende. Deze had ik niet zien aankomen. Maar ik vind het wel ontzettend leuk dat jullie dit recept zo vaak hebben bekeken dit jaar.

Dat is namelijk mijn recept voor de Blauwebessen Milkshake een heerlijke zomerse milkshake met een lekkere frisse smaak. Deze Milkshake ontwikkelde ik speciaal voor de metalen rietjes van strawies.

De Milkshake is niet alleen super makkelijk te maken maar ook nog eens erg lekker. Wie weet tijd om volgend jaar nog wat meer verschillende milkshakes te plaatsen. Zouden jullie dat leuk vinden?

Mij lijkt het in elk geval erg leuk want ik ben gek op Milkshakes. Als passen ze totaal niet in de gezonde levensstijl waar ik in januari weer mee ga beginnen.

Nr: 4 Nummer 4 op de lijst is een redelijk gezond recept 🙂 Maar bovenal een erg makkelijk recept. Ik merk dat jullie sowieso de makkelijke en snelle recepten vaak bekijken. Tja niet iedereen heeft natuurlijk zin om uren in de keuken te staan. Ik zelf hou wel echt enorm van koken en bakken en kan echt uren in de keuken door brengen.

Maar soms hou ik ook van makkelijk en snel zeker als ik probeer om wat gezonder te leven en dan zijn deze Chocolade havermout koekjes echt ideaal. Je hebt slechts een beetje tijd nodig en een paar ingrediënten.

Volgend jaar komen er sowieso meer koekjes recepten voorbij want koekjes zijn gewoon ontzettend leuk om te maken.

Nr: 5 We sluiten deze blog af met het recept voor een keto kipsalade.

Deze zal ik vanaf januari regelmatig gaan eten. Want hij past perfect bij een gezonde levensstijl en is ook nog eens enorm lekker.

Voor degene die denken hmm wat heeft ze het veel over een gezonde levensstijl dat klopt! Want vanaf januari ga ik beginnen met project Happy me. Als ik iets het afgelopen jaar heb geleerd dan is het dat het leven te kort is om er niet het maximale uit te halen.

Tijd dus om weer een zo gezond en vrolijk mogelijke versie van mezelf te gaan worden en dat gaan we dus doen door project happy me. Maar daar gaan jullie binnenkort dus regelmatig een blog over lezen.

Ik hoop dat jullie deze blog met de top 5 van meest gelezen recepten leuk vonden!

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x