Winter in Cockleberry Bay van Nicola May.

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Brr ik ging gisteren voor het eerst sinds 10 weken weer alleen boodschappen doen op de fiets! Man a Man wat schrok ik van de kou. Ik was natuurlijk al 10 weken niet zo heel veel buiten geweest maar dat het weer zo erg aan het omslaan was dat had ik even niet door. Tijd dus om weer eens lekker ouderwets op de bank te kruipen met een lekkere warme plaid en een kopje warme chocolademelk met met slagroom hmm. En welk boek past daar nu beter bij dan Winter in Cockleberry Bay van Nicola May

Titel: Winter in Cockleberry Bay Auteur: Nicola May Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 6

Hier gaat Winter in Cockleberry Bay over:

Het is winter in Cockleberry Bay. Nu het winkeltje en het café van het dorp in goede handen zijn, is Rosa op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze besluit zich te focussen op Neds Nieuwe Kans, het goede doel dat is opgezet in de nagedachtenis van Rosa’s overgrootvader. Om geld in te zamelen besluit ze een kerstconcert te organiseren voor het hele dorp. Maar nu Rosa zelf moeder is geworden is dat veel werk. Gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Alle favoriete personages én natuurlijk teckel Hot keren nog een laatste keer terug in dit feestelijke, hartverwarmende slot van de Cockleberry Bay-serie.

Dit vind ik van Winter in Cockleberry Bay:

Oooh boy iets wat ik super moeilijk vind als recensent is een boek een laag cijfer geven. Toch kon ik winter in Cockleberry Bay van Nicola May niet hoger geven dan een zes. Dit keer was het extra moeilijk omdat ik erg heb genoten van de voorgaande boeken van Nicola.

Aan de cover ligt het zeker niet want die is echt net zo mooi als de rest van de serie. Ook zal hij in je boekenkast niet mis staan naast deel 1,2 en 3. Met de titel is ook echt niks mis.

Maar dan gaan we naar het verhaal zelf. Nicola May heeft in mijn ogen in dit deel teveel verhaallijnen in een willen proppen. Hierdoor wordt het verhaal wat rommelig en leest het niet makkelijk weg. Daarnaast had je in voorgaande delen echt de tijd om een band op te bouwen met de personages. Echter in dit deel werd je met personages om je oren geslagen waardoor het lastig was een band met de personages op te bouwen.

De humor die Nicola May laat zien in haar schrijfstijl is ook hier aanwezig. Daarnaast krijg je wel een lekker winters feelgood feeling van het verhaal. Het was alleen allemaal net teveel van het goede. Daarom helaas voor Winter in Cockleberry Bay die 6. In het voorjaar verschijnt er een nieuw verhaal van Nicola May en ik hoop dat ze met dat boek weer de tijd neemt om haar personages uit te werken.

Al met al dus geen heel slecht boek maar ook geen pareltje.

Liefs, Melanie

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit verandert echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x