1000 vragen aan jezelf 66

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Wat een leuke vragen zitten er dit keer tussen de 1000 vragen. De vraag waar ik graag antwoord op zou krijgen van jullie is wat is het spontaanste dat je ooit hebt gedaan?

bewaar voor later op pinterest

908. Hoe zou het schilderij over jouw leven eruitzien?

Vol lijnen en kleuren. De kleuren staan voor verschillende emoties en alle lijnen voor de paden die ik in mijn leven gevolgd heb.

909. Aan welk kledingstuk van vroeger koester je goede herinneringen?

De gebreide truien van mijn moeder. Mijn moeder breide altijd de mooiste truien voor ons toen we kleine kinderen waren.

910. Wat zou er in een contactadvertentie over jou staan?

Spontane gezellige vrouw. Die houdt van haar rust en regelmatig met haar neus in de boeken of een fantasiewereld verstopt zit. Een vrouw die houdt van koken en bakken en vertrouwen het allerbelangrijkste vindt.

911. Met wie heb je voor het laatst heel hard gelachen?

Mijn partner Martijn. Maar soms kan ik ook gewoon heel erg om hem lachen als hij op t.v iets zit te kijken kan die namelijk vanuit het niets keihard beginnen te lachen omdat het grappig is. En dan zit ik bijv achter me p.c en moet daar dan weer om lachen. Hmmm ik denk dat je op zo’n moment erbij moet zijn om het grappig te vinden.

912. In welke talen kun je je verstaanbaar maken?

Engels en Nederlands maar ach met handen en voeten kom je er altijd wel uit toch.

913. Waar kom je maar niet aan toe?

De pagina’s van mijn blog bijwerken. Waarop ik bijv de recensies op a,b,c plaats normaal.

914. Komt wijsheid met de jaren?

Jazeker want door schade en schande word je wijs. Van alles wat je meemaakt word je sterker en leer je. Iedereen moet daarom ook zijn eigen fouten kunnen maken.

915. Wat is het ergste scheldwoord dat je ooit naar iemands hoofd hebt geslingerd?

Oooh dat is een goede ik heb veel scheldwoorden uit woede wel eens gezegd denk ik. En elk scheld word is erg.

916. Wat is het spontaanst wat je ooit hebt gedaan?

Mijn vader opgegeven voor de tv show wie o wie zijn harte dieven samen met mijn zus. Toen nog met de gedachten we worden toch nooit uitgekozen. Tja dat was niet zo slim van ons want maanden later naar vele intakes zaten we samen met onze papa in de show. Op zoek naar een nieuwe liefde voor hem.

917. Is je leven pas compleet met kinderen?

Ik denk het wel ik zou mijn zoon niet willen missen in mijn leven.

918. Hoe gedraag je je in een spookhuis?

Als een bange poepert 😛

919. Met wiens uiterlijk zou je willen ruilen voor een dag?

Met die van niemand ik vind het fijn om mezelf te zijn.

920. Ben je actief op internetfora?

Fora vind ik echt een beetje uit de tijd ik zit wel veel op social media

921. Kun je lekkere hapjes maken?

Maar natuurlijk kijk maar eens bij de recepten op mijn blog.

tot de volgende keer, Liefs Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x