1000 vragen aan jezelf 65

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het zo ver we gaan beginnen aan de laatste 100 vragen van de 1000 vragen die ik aan mezelf stelde uit de flow. Toen ik hier begin van het jaar aan begon had ik niet gedacht het zolang vol te houden. Want dit soort dingen ben ik meestal al snel weer beu. Maar ik merkte dat ik ook mezelf veel beter leerde kennen door het beantwoorden van deze vragen.

bewaar voor later op pinterest

894. Heb je ooit een IQ-Test gedaan?

Jazeker een jaar of 1,5 geleden ongeveer. Toen kreeg ik uitgebreide testen voor ze gingen kijken welke therapie ik zou krijgen. Ik scoorde op veel vlakken bovengemiddeld. Dit was best apart want mij was altijd verteld dat ik niet slim was. Dit kwam voornamelijk door mijn dyslexie ik schreef echt heel veel dingen fout. Zoals jullie zien gaat dat tegenwoordig wel een stuk beter.

895. Kun je stijldansen?

Ik denk het niet meer, vroeger als kind heb ik wel op stijldansen gezeten maar echt heel leuk heb ik dat nooit gevonden. Ik hield meer van jazzballet en streetdance.

896. Aan welke kant van het bed lig je het liefst?

Ik lig altijd aan de rechterkant

897. Welke muziek vind je stiekem erg leuk?

Ik vind niks stiekem leuk ik ben er gewoon open over. Daarnaast hou ik echt van heel veel verschillende muziekstijlen van pop tot rock tot happy hardcore. Met die laatste ben ik echt groot geworden. Maar ik luisterde ook naar de muziek van mijn ouders bruce springsteen etc.

898. Heb je weleens een wereldwonder gezien?

Nee, Wie weet ooit.

899. Heb je graag gelijk?

Oooh ja zeker ik heb echt heel graag gelijk. Maar ik zal ook de eerste zien die toegeeft als het niet zo is.

900. Heb je weleens een speech gehouden?

Ja, vorig jaar met sinterklaas toen had ik voor mijn familie een suprise laten maken. Nou ja die had ik gewonnen. Maar het kadootje erin had een speciale betekenis. Helaas was vorig jaar net als dit jaar niet het makkelijkste jaar voor onze familie. Maar we zijn er wel veel hechter door geworden.

901. Naar wat voor soort restaurant ga je het liefst?

Ik houd enorm van sushi maar ook van restaurants waar je een lekker stuk vlees kunt eten. Eigenlijk hou ik gewoon van eten en uit eten gaan en maakt het me niet zoveel uit.

902. Wat is het grote voordeel van single zijn?

Geen idee want dat is zolang geleden. Over 2 maanden ben ik alweer 10 jaar samen met mijn vriend.

903. Wat is het grote voordeel van in een relatie zijn?

Je kunt je zorgen delen, je kunt dingen met elkaar bespreken, je kunt elkaar lief hebben. Het is gewoon hij en ik tegen de wereld.

904. Vind je jezelf mooi?

Als je de kilo’s van de laatste 5 jaar weg denkt wel. Ik vind me koppie erg leuk.

905. Welke emotie beleef je minstens een keer per dag?

Verdriet/teleurstelling omdat er altijd wel een ding op een dag is waarbij mijn lichaam zegt ho dat gaan we niet doen maar waarbij mijn brein denkt ja daag komop dat wil ik doen.

906. Wanneer heb je voor het laatst champagne gedronken?

Nog nooit ik lust het niet.

907. Ben je een zondagskind?

Nee, dat denk ik niet.

Dat was het weer tot de volgende keer, Liefs Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Simone
3 jaren geleden

Leuk om te lezen weer. Vraag me af wat ze met een zondagskind bedoelen. Haha.
Simone onlangs geplaatst…Mooi beddengoed dat matcht met onze groene muur op de slaapkamer!My Profile

Tessa
3 jaren geleden

Dat van dyslectie is heel herkenbaar. Ik heb het zelf ook. Mijn meester van de basis school dacht dat ik de HAVO niet zou kunnen. Wel dus, sterker nog: ik heb zowel een BA van het HBO als Universiteit
Tessa onlangs geplaatst…Review: must have lipbalmses voor de winterMy Profile

Amina
3 jaren geleden

Wat mooi weer deze Melanie! Dat je hoofd wel wil en je lichaam niet meewerkt is zo herkenbaar. En hopelijk kunnen we snel weer naar een restaurant!
Amina onlangs geplaatst…Fashiontrend | Gouden klapcreolenMy Profile

nicole
3 jaren geleden

Elke zondagavond gaan mijn man en ik samen naar dansles, stijldansen dus. Ik vind het echt geweldig om te doen : )
nicole onlangs geplaatst…Linda de Mol heeft Rutte + de wekelijkse Linkparty!My Profile

Manon
3 jaren geleden

Niet leuk om te lezen dat je elke dag verdriet of teleurstelling ervaart. Hoop dat je toekomstige project je heel anders laat voelen.

Renée
3 jaren geleden

Dit doet me echt denken aan de vragen van vroeger op cu2, ken je dat?

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x