Even voorstellen Johan Lubbers

Hallo lieve lezers van Bookstamel! We zijn alweer aanbeland bij de allerlaatste auteur van eigen bodem van 2020. Maar wees gerust in 2021 gaan we er gewoon mee verder. We zitten namelijk ook voor 2021 al helemaal vol en daar ben ik erg trots op. Maar goed, eerst is het tijd om vandaag kennis te gaan maken met Johan Lubbers.

Johan Lubbers is geboren in 1988 en woont in het mooie Amsterdam. Johan houdt van reizen en laat eigenlijk al zijn hele leven zijn fantasie de vrije loop.

Dit begon als kind al tijdens het spelen in het bos, daar werden heel wat magische werelden geboren. Zoals je al merkt is Johan een echte dromer. Niet zo gek dus dat hij het liefst fantasy boeken schrijft. Want wat is er nou mooier dan een magische wereld creëren? Johan zijn verhalen moeten ook makkelijk weg te lezen zijn maar ook veel aandacht hebben voor de personages.

Daarnaast bespreekt Johan Lubbers ook graag politieke thema’s. Inmiddels heeft Johan al een aantal titels op zijn naam staan en verscheen onlangs Bewakers van het fragment, het tweede deel in zijn serie De Komeet. Maar over die boeken gaan we het volgende week natuurlijk uitgebreid hebben.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gabrielle
3 jaren geleden

Zin in volgende week, ik ben benieuwd om meer te leren kennen van Johan Lubbers. Het klinkt als een hele creatieve man.
Gabrielle onlangs geplaatst…PCR test voor Curaçao: alles wat je moet weten!My Profile

trackback

[…] Jullie hebben johan de afgelopen weken natuurlijk al veel beter kunnen leren kennen o.a in dit blog waarin ik hem aan jullie […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x