Angela & Emma van Alice Bakker en Elly Godijn

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Oooh jongens ik ben zo blij! Het lezen ging echt super lastig afgelopen weken 1 hand in het gips de andere hand zonder kracht dat maakte het lezen erg lastig. En niet alleen het lezen ik heb al 2x een fles ranja uit mijn handen laten vallen en geloof me dat spul plakt! Maar goed ik was dus opzoek naar een manier om toch weer van mijn boeken te kunnen genieten en het lezen van mijn recensie exemplaren te kunnen inhalen. Toen kreeg ik als tip de bookseat en oooh my dat is echt mijn lifesaver. Jullie raden vast al wat ik het weekend dus ga doen. Maar eerst ga ik jullie nog wat vertellen over een klein Godijntje Angela & Emma geschreven door Alice Bakker en Elly Godijn.

Titel: Angela & Emma Auteur: Alice Bakker en Elly Godijn Uitgeverij: Godijn Publishing Genre: Roman Cijfer: 9

Hier gaat Angela & Emma over:

Angela & Emma, Weerzien is een intrigerende novelle met een diepere laag. Het is de intro voor de gelijknamige roman. Angela en Emma hebben een onbezorgde jeugd, lijkt het. Totdat Emma op achttienjarige leeftijd vertrekt en alle banden met haar familie verbreekt. Haar rugzak is gevuld met familiegeheimen die voor de buitenwereld onzichtbaar zijn, zelfs voor Angela. Vijfentwintig jaar later neemt Angela het heft in eigen handen en gaat op zoek naar haar zus. Iets wat ze veel eerder had moeten doen. Diep weggestopte geheimen komen aan de oppervlakte en zorgen ervoor dat het leven van de tweelingzussen nooit meer wordt zoals het was. Angela & Emma, Weerzien is een intrigerende novelle met een diepere laag. Het is de intro voor de gelijknamige roman.

Dit vind ik van Angela & Emma:

Nou ik ga zoals gewoonlijk beginnen bij de cover! Deze vind ik heel mooi de kleur blauw is subtiel en de cover is verder simpel maar gewoon prachtig. Net als de titel die is ook lekker simpel.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Elly Godijn en Alice Bakker hebben beide een heerlijke vlotte romantische schrijfstijl en ze vullen elkaar goed aan. We maken eigenlijk vooral kennis met Angela in dit verhaal. Angela wil graag weer contact met haar zus Emma en ze weet niet zo goed waarom zij geen contact met haar wil. Dit personage is goed uitgewerkt en je leeft al snel helemaal mee met Angela.

Eigenlijk geldt hetzelfde voor het personage van Emma ook deze is super goed uitgewerkt. Emma is gevlucht naar Zweden en langzaamaan word in het boek duidelijk waarom.

Elly en Alice weten mij met dit boek te intrigeren en ik was dan ook elke bladzijde super benieuwd hoe het verder zou gaan. En dan komt het einde en daar zat ik dan in mijn bed. Leeg het boek is uit maar het verhaal nog lange niet. De cliffhanger om het zo maar even te zeggen maakt mij enorm nieuwsgierig naar de roman. Maar helaas daar moet ik nog even opwachten.

Heel veel liefs, Melanie

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit verandert echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Hopelijk vonden jullie dit interview met Alice Bakker en Elly Godijn net zo leuk als dat ik het vond om de vragen te stellen. Benieuwd geworden naar de novelle lees dan mijn recensie hier. […]

trackback

[…] eerste boek dat ik deze maand las was een klein boekje! Angela & Emma een prachtige novella geschreven door Alice Bakker en Elly Godijn. Dit boek was echt een verrassing […]

trackback

[…] las eerder al uit de hand van Alice het boek Angela & Emma en Ontsluierd. En Alice Bakker schreef al eerder een kort verhaal voor mijn blog met de naam De […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x