Even Voorstellen Stan Kelder

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Jeetje wat is het afgelopen jaar snel voorbij gegaan. We zitten alweer in December. Dat betekent dat ik jullie alweer voor mag gaan stellen aan de laatste auteurs van eigen bodem van 2020. Een van deze auteurs is Stan Kelder.

Stan Kelder is een vrij nieuwe auteur, want afgelopen september heeft hij pas zijn eerste boek uitgebracht. Vanaf de middelbare school raakte Stan geïnteresseerd in het schrijven van mooie verhalen. Hij begon met het schrijven van korte verhalen. Maar al snel resulteerde die korte verhalen in het schrijven van zijn eerste ‘lange’ verhaal: Overleef me dan. Project LIE.

Naast schrijven kun je Stan ook regelmatig vinden in het theater de bioscoop of in een museum. Naast al deze activiteiten houdt hij ook erg van lekker eten. Een restaurant bezoek vindt die dan zeker ook erg leuk. Katten zijn naast het schrijven van verhalen zijn grote liefde. Daarnaast heeft hij een bookstagram waar hij de leukste foto’s plaatst van zijn favoriete boeken.

De komende tijd gaan we Stan Kelder nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x