Even Voorstellen Jesse van Willigenburg

Voorstelblog Jesse van Willigenburg

Hoi lieve lezers van Bookstamel! Tja, fantasy boeken die mogen in mijn kast echt niet ontbreken, ik ben er dol op. Zo ontdekte ik onlangs een nieuwe auteur: Jesse van Willigenburg. Vandaag wil ik deze auteur aan jullie voorstellen in de blogs van eigen bodem.

bewaar voor later op pinterest

Jesse van Willigenburg geboren in 1993 en van jongs af aan al helemaal gek van gamen. Jesse is geboren met een lichte vorm van autisme (syndroom van Asperger) waardoor hij soms afwezig, stil of afstandelijk over kan komen. Maar wanneer hij zich prettig genoeg voelt om uit zijn schulp te komen dan valt dat eigenlijk wel mee.

Jesse is naast gamen ook gek op schrijven, en dan vooral het schrijven van fantasieverhalen. Je raadt het al, tegenwoordig is hij dan ook vaak achter zijn computer te vinden om te gamen of schrijven.

De wereld van ‘Mianara’, zijn eerste boek, is zijn poging om de negatieve dingen in het leven maar ook de positieve, een waardige plaats te geven. Waar onze wereld gebonden is aan de regels en wetten der natuur, biedt het fantastische genre de uitkomst om daar op een andere manier mee om te gaan. De korte filmpjes in het hoofd van Jesse komen op papier tot leven in de woorden die hij schrijft. De kleinste acties, of het gebrek daaraan, vallen hem op en dragen bij aan het verhaal.

Dit boek werd uitgegeven tijdens Boek10 van januari 2020 en ik kan niet wachten om het te gaan lezen en Jesse van Willigenburg wat beter te gaan leren kennen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
3 jaren geleden

Leuke kennismaking. Zelf lees ik nooit dit genre, Mijn voorkeur zijn thrillers, muziek biografie, kunstboeken en boeken over beauty
Tessa onlangs geplaatst…Review: Kruidvat kwastenMy Profile

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x