Het geschenk van Happiness van Holly Martin

Hallo lieve lezers van Bookstamel, al weer enige tijd geleden las ik het dorpje Happiness van Holly Martin. Onlangs kwam het tweede deel in deze serie Het geschenk van Happiness uit. Jullie raden het al ook deze mocht ik lezen van Zomer en Keuning waar ik ontzettend dankbaar voor ben. De blogtours van Z&K Zijn namelijk altijd super gezellig en zitten boordevol leuke bloggers. Onder aan de blog vind je al deze leuke bloggers terug. Maar goed vandaag is het dus mijn beurt om wat over dit leuke boek te gaan vertellen.

Bewaar voor later op pinterest

Titel: Het geschenk van Happiness Auteur: Holly Martin Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Feelgood/roman Cijfer:8

Hier gaat Het geschenk van Happiness over:

Wanneer kerstliefhebber Ruby de kans krijgt om een winkeltje in Happiness te runnen dat het hele jaar kerstspullen verkoopt, hoeft ze niet lang over dat aanbod na te denken. Haar beste vriendin Willow woont er ook en tijdens Ruby’s bezoek in de zomer is ze al verliefd geworden op het kustdorpje. Maar ze is die zomer niet alleen gevallen voor het dorpje. De charmante kunstenaar Jacob maakte haar tijd in Happiness ook heel bijzonder. Ruby probeert zich te focussen op haar winkeltje, maar dat is nog niet zo makkelijk…

Dit vind ik van Het geschenk van Happiness:

Het geschenk van Happiness heeft een cover waar ik gelijk vrolijk van wordt. Het straalt een heerlijk kerstgevoel uit en het mag geen geheim zijn dat ik een enorme liefhebber van kerst ben. De titel vind ik ook lekker vrolijk en daar hou ik van bij een feelgood boek.

In Het geschenk van Happiness volgen we Ruby de vriendin van Willow waar we in deel 1 al kennis mee hebben gemaakt en Jacob. Jacob en Ruby hadden in deel 1 al een korte fling en moeten nu samen een winkel delen. Ruby is goed gebekt, altijd in voor een geintje een beetje een wildebras. Jacob is een beetje een mysterieuze kunstenaar en beide hebben al het een en ander meegemaakt in het leven.

In dit deel komen de personages van Ruby en Jacob helemaal tot leven. Je leert meer over hun achtergrond en wie ze zijn. Er is genoeg groei om de personages interessant te houden. Daarnaast komen natuurlijk ook de bekende personages uit Happiness hier en daar aanbod.

Het geschenk van Happiness is enorm vlot geschreven en geeft je gelijk dat instant kerstgevoel waarbij je op de bank wil kruipen met een lekkere warme kop chocolademelk met slagroom en een verlichte kerstboom op de achtergrond. Ik kon de kerstmuziek letterlijk al horen. Daarmee heeft Holly Martin dus haar doel bereikt om ons een mooie kerst te bezorgen.

Al met al heb ik enorm genoten van dit verhaal het las gewoon lekker weg. Het was ook weer geen wauw verhaal als je snapt wat ik bedoel maar gewoon een dikke prima. Daarom krijgt dit boek een mooie 8 van mij.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tania
Tania
3 jaren geleden

Dit is echt één van mijn favoriete genres om te lezen. Zet ik op mijn lijstje

trackback

[…] je net als mij weg van dit boek nadat je hem gelezen hebt lees dan ook eens Het dorpje Happiness, Het geschenk van Happiness, Het familie hotel van Sapphire Bay, Een gouden gloed over Ruby falls, De zoete verleiding van […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x