Hej Denemarken van Svea Ersson

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Afgelopen week las ik weer een spannend boek! Dit keer was dat het boek Hej Denemarken van Svea Ersson. Wat ik van dit boek vind kunnen jullie lezen in mijn recensie hieronder.

Bewaar voor later op pinterest

Titel: Hey Denemarken Auteur: Svea Ersson Uitgeverij: De Crime Compagnie Genre: Thriller Cijfer: 7

Hier gaat Hey Denemarken over:

Als Merels vriend Robin voor zijn werk naar Denemarken vertrekt, besluit zij daar haar droom van een eigen speelgoedwinkel te verwezenlijken. Helaas verloopt de start maar moeizaam en Robin begint zich steeds vreemder te gedragen. Dan wordt hij gearresteerd op verdenking van moord. Merel gaat op onderzoek uit en ontdekt iets wat haar wereld op zijn kop zet…

Dit vind ik van Hey Denemarken:

Ik begin zoals altijd met de cover en die vind ik mooi. De titel knalt eruit en de foto spreekt voor zich. De titel is lekker kort en simpel.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het begin wat moeite had om in het verhaal te komen. Ik kreeg niet gelijk een band met de personages en het kwam iets wat traag op gang. Toch heeft Svea wel een fijne schrijfstijl. Je leest het boek namelijk vanuit verschillende perspectieven af en toe vanuit die Robin en meestal vanuit die van Merel. Het is dan ook niet zo gek dat je een betere band krijgt met het personage van Merel. Over robin had ik dan ook graag wat meer willen lezen.

Hoewel de spanning langzaam wordt opgebouwd word dit ruimschoots goed gemaakt vanaf het midden ongeveer. vanaf dan is er volop spanning en word je regelmatig op het verkeerde been gezet. Daarnaast is het plot gewoon goed in elkaar gezet. Al met al krijgt dit verhaal dus een aantal positieve punten en een aantal minpuntjes. Ik kom dan ook uit op een mooie 7.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x