Over de boeken van Svea Ersson

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het tijd om Svea Ersson weer wat beter te leren kennen. Dit keer gaan we het hebben over de boeken van deze schrijfster. Eerder konden jullie natuurlijk al kennis maken met Svea op de blog. Oke deze auteur heeft inmiddels een aantal boeken op haar naam staan waarvan er een wel heel goed bij mij past. Welke dat ontdek je hieronder.

Oke ik begin maar gelijk met het eerste boek dat is Zonder Lisa. Dit boek verscheen in april van het jaar 2012.

Hier gaat Zonder Lisa over:

De nachtmerrie van iedere ouder

Als Eva na een spelletje verstoppertje vanuit haar schuilplek tevoorschijn komt, kan ze haar dochter van vijf nergens meer vinden. Een zoektocht levert niets op, het meisje lijkt spoorloos verdwenen. De politie wordt ingeschakeld en dan begint het eindeloze wachten. Waar is Lisa? Wie heeft het op haar voorzien en waarom?

Het tweede boek waar we het over gaan hebben is Na Melanie. Hoe leuk is dat gewoon een boek met jou naam in de titel. Dat gebeurd niet zo vaak met mijn naam helaas. Dit boek komt uit juli 2014

Hier gaat Na Melanie over:

Het vrijstaande huis in de geboortestreek van haar vriend Jochem leek perfect. De grote tuin maakte het uitstekend geschikt voor een gezin met kinderen, Rosalins grootste wens. Eenmaal in Haarwoude aangekomen, vervaagt Rosalins geluksgevoel snel. De vorige bewoonster blijkt zichzelf van het leven te hebben beroofd en Jochems ex, Suzan, woont op nog geen vijf kilometer afstand. Terwijl Rosalin wanhopig probeert zwanger te worden, dringt het verleden zich aan haar op. Wat heeft zich vroeger in het huis afgespeeld? Waarom wordt Rosalin bedreigd als ze daar achter probeert te komen? Welke rol speelt Jochem? En wie is de vader van de baby van Suzan?

Boek 3 alweer begint het op te vallen hoeveel boeken van Svea Ersson een naam in hun titel hebben. Want deze title is Alleen Eva. Alleen eva komt uit februari 2016.

Hier gaat alleen Eva over:

Eva is tweeëndertig, getrouwd en stiefmoeder van twee pubers. Haar leven lijkt zorgeloos, totdat ze een eerste dreigbrief ontvangt. Dan volgt de ene gebeurtenis de andere op. Haar bejaarde buurvrouw komt om bij een brand en Eva erft haar zomerhuis in Zweden. Ze besluit er tussenuit te knijpen, maar in het hoge noorden vindt ze ook geen rust. Het zomerhuis is vervallen en er blijkt een razendknappe jongen rond te lopen waar ze geen weerstand aan kan bieden. Bovendien weet de schrijver van de dreigbrieven haar ook in Zweden te vinden…

En het laatste boek dat ik met jullie ga delen is haar nieuwste boek Hej Denemarken. Ik ben echt reuze benieuwd naar deze nieuwe thriller. Dit boek ga ik natuurlijk lezen voor mijn recensie volgende week.

Hier gaat Hej Denemarken over:

Als Merels vriend Robin voor zijn werk naar Denemarken vertrekt, besluit zij daar haar droom van een eigen speelgoedwinkel te verwezenlijken. Helaas verloopt de start maar moeizaam en Robin begint zich steeds vreemder te gedragen. Dan wordt hij gearresteerd op verdenking van moord. Merel gaat op onderzoek uit en ontdekt iets wat haar wereld op zijn kop zet…

Ik ben benieuwd welk boek van Svea Ersson jullie favoriet is laat je het me weten in een comment?

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x