Even slikken en weer doorgaan

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Tijd om jullie even een update te geven over hoe het nu met me gaat. Aan de titel kun je al zien dat het even niet zo goed zoals ik zou willen. Vandaag mocht ik weer terug naar het ziekenhuis om te laten kijken hoe het er nu voor staat met mijn hand. Ik heb natuurlijk momenteel super veel pijn door de pinnen die ze in mijn hand hebben gezet en had goede hoop dat die er afgelopen woensdag uit mochten of over 2 weken.

Het begon in het ziekenhuis al met dat alles in de soep liep eerst moest ik foto’s maken waar het super druk was. Vervolgens stond ik op mijn arts te wachten bleken ze me daar niet aangemeld te hebben. Dus uiteindelijk 3 kwartier later vroeg er een baliemedewerker of ik iets wilde vragen. Ik zij nee hoor ik sta te wachten maar volgens mij is het flink uitgelopen. Toen ging ze dus kijken en bleek ik niet aangemeld te zijn. Weer 10 minuten later kon ik bij mijn arts terecht.

Hij viel gelijk met de deur in huis dat de beenmerg die ze tussen mijn botten hebben gezet nog niet genoeg verbot is. Ik dacht oke dat wordt dus 2 weken erbij. Maar helaas hij zag nog zo weinig verkleuring op de foto dat ik nog 4 weken langer in het gips moet. Daarna moet ik weer terug komen om foto’s te maken en een afspraak voor een operatie.

Tijdens die operatie worden de pinnen er dan uitgehaald, ook als het nog niet genoeg verbot is want als dat na 10 weken nog niet gebeurd is dan gebeurd het ook niet meer. Daarna krijg ik dan een dag drukverband en vervolgens een spalk voor een tijdje. Ik ga heel hard duimen dat het toch goed gaat verbotten en ik dadelijk niet ruim 10 weken voor niks in het gips heb gezeten.

Hoewel jullie deze dame vooral kennen als een positieve vrolijke spontane meid, was deze meid nu even in mineur. Want als ik iets niet wilde was het in de decembermaand in het gips en spalken te zitten. Maar goed laat ik maar hopen dat er heel veel leuke kerstkaarten binnenkomen komende maand die mij kunnen opvrolijken.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x