1000 vragen aan jezelf 59

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het tijd om verder te gaan met de 1000 vragen aan jezelf. Dit keer waren het weer vragen waar ik iets langer over na moest denken. Maar dat mag de pret niet drukken. Al zijn de meeste antwoorden dus wat korter dan jullie van mij gewend zijn.

Bewaar voor later op pinterest.

811. Hoe had je liefdesleven er ook uit kunnen zien?

Saai of als een grote hel. Maar gelukkig is dat niet het geval en heb ik een heel gelukkig liefdesleven.

812. Heb je weleens een kaarsje voor iemand gebrand?

Jazeker, mijn moeder kreeg dit jaar een pacemaker dus daar ging mijn kaarsje voor aan. Net zoals voor mijn zus een paar collega’s van mijn vriend en iedereen die het aan me vraagt om een kaarsje voor iemand te branden.

813. Hoe vaak per week eet je je favoriete snack?

Te vaak want ik ben gek op verkeerd eten. Van dropjes tot friet. Echter een paar weken geleden heb ik het roer weer om gegooid en ben ik bezig met een gezonde lifestijl. Daar passen die snacks helaas niet bij. Dus nu max 1x in de week.

814. Ben je altijd oprecht blij voor een ander?

Jazeker want als de mensen om mijn heen gelukkig zijn dan ben ik dat ook.

815. Ben je weleens geweldig genoemd?

Ja, Maar ik geloof dat nooit.

816. Waarvoor sta je elke ochtend weer op?

Voor mijn complete leven want dat is zo verkeerd nog niet. Alleen mijn gezondheid zou echt veel beter mogen.

817. Zou je in een ander land willen wonen?

Dat vind ik een lastige vraag. Voor mijn gezondheid zou een warm en niet te vochtig land veel beter zijn. Maar ik zou dan toch teveel mijn familie om me heen missen. Ook al ben ik niet het type dat de duur plat loopt bij dr familie moet ik er niet aan denken in het buitenland te zitten. Want stel er gebeurd iets met hun dan wil ik er voor hun zijn.

818. Hoe gedraag je je als je nerveus bent?

Nou dat is best een lastige want ik ga dan dus lachen en giebelen en heel veel praten. Zo belande ik met een ellenboog die uit de kom was op de eerste hulp en moest ik heel de tijd giebelen terwijl ik super veel pijn had. Tja en dan nemen ze je dus niet altijd even serieus.

819. Wijk je weleens af van je vaste route naar je werk/school?

Liever niet, ik heb autisme dus ik hou heel erg van rust en regelmaat.

820. Welke garanties heb je in je leven?

Dat je een keer doodgaat. Verder zijn er geen garanties in het leven.

821. Hoe groen zijn jouw vingers?

Tot een jaar of 3 geleden zou ik zeggen helemaal niet groen. Ik kon nog geen cactus levend houden. Inmiddels heb ik aardig wat gezonde planten in huis en word ook de tuin steeds groener.

822. Voel je je thuis op een camping?

Ja hoor ik vind een camping altijd wel gezellig. Maar ik voel me ook prima thuis in een luxe hotel. Eigenlijk ben ik gewoon een heel makkelijk persoon.

823. Vind je het belangrijk wat andere mensen van je denken?

Ik zou met nee moeten antwoorden maar het is een dikke vette ja.

824. Wat is je favoriete quote?

Zie niet wat je denkt te zien, Maar zie wat er is.

Tot de volgende keer, Liefs Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x