Over de boeken van Nina Verheij

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we Nina Verheij weer een klein beetje beter leren kennen. We gaan het vandaag namelijk hebben over de boeken van Nina Verheij. Nu heeft ze natuurlijk pas 2 boeken geschreven maar ik ga er vanuit dat daar de komende jaren nog heel veel boeken bij gaan komen. Dus zitten jullie er klaar voor om eens te kijken welke boeken Nina dan al geschreven heeft?

We beginnen natuurlijk met het eerste boek van Nina. Door het lezen van dit boek maakte ik voor het eerst kennis met Nina. Ik heb het dan natuurlijk over fatale keuzes.

Wanneer haar huisgenote Lisa na ruim twintig jaar het contact met haar criminele vader wil herstellen, heeft politie-stagiaire Emily genoeg redenen om zich terughoudend op te stellen. Toch lukt het haar niet haar nieuwsgierigheid te bedwingen. Lisa’s vader blijkt immers een gewelddadig man te zijn met een besproken verleden.

Na een dramatische gebeurtenis wordt Emily geplaagd door schuldgevoelens. Terwijl haar collega’s uitzoeken wat er exact is gebeurd, verzet Emily haar zinnen door in een oud dossier te duiken over een vrouw die schijnbaar zelfmoord pleegde. Hoe dieper Emily echter graaft, hoe meer geheimen ze ontrafelt die verband houden met haar eigen leven. Ze realiseert zich dat ook haar keuzes zware consequenties hebben.

Kun je nog terug nadat je iemands ware aard leert kennen?

Mijn recensie van Fatale Keuzes lees je hier.

Haar tweede boek geheugenspel verschijnt op 20 november nog een paar daagjes geduld dus. Maar je kan het natuurlijk wel alvast reserveren in je boekhandel. Dit is ook het boek wat ik ga lezen voor mijn recensie. Alleen omdat die pas de 20ste verschijnt krijgen jullie dus eerst het interview van mij

Hoe zuiver is jouw geweten?

De verkeerde dader heeft vastgezeten voor de dood van je vader. Sinds Emily deze woorden te horen kreeg, wordt de jonge rechercheur achtervolgd door vragen. Waarom heeft de man die gevangenzat bekend en wie was daadwerkelijk de schutter?

Om de waarheid te achterhalen met ze samenwerken met haar vaders vroegere partner Paul. Wie kan ze vertrouwen bij het ontrafelen van alle geheimen en wie heeft zijn eigen verborgen agenda?

Ik ben benieuwd welk boek van Nina Verheij jullie het meeste aanspreekt laat je het me weten in een comment?

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x