1000 vragen aan jezelf 58

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Tja daar zijn we weer met een nieuwe 1000 vragen aan jezelf. Vandaag passeren we de 800 vragen dus nog maar iets minder als 200 te gaan. Dit keer vond ik de vragen erg makkelijk en super leuk om te beantwoorden.

bewaar voor later op pinterest

797. Welk schoolvak vind je verschrikkelijk?

Dit is een makkelijke Wiskunde en Gym. Maar vooral die laatste als jong meisje had ik al vaak problemen met mijn gewrichten dus met gym zat ik meestal aan de kant te kijken naar mijn klasgenoten. Soms mocht ik op school blijven en aan mijn huiswerk werken. Maar soms was ik ook niet zo braaf en ging ik de stad in van plaats naar de gymles omdat ik toch niet mee mocht doen.

798. Welke ingrediënten mogen niet ontbreken in je favoriete taart?

Nou mijn favoriete taart is een cheesecake dus ik zou zeggen roomkaas. Mijn vriend zou zeggen chocolade dus het ligt eraan voor wie ik een taart bak.

799. Wat zing je onder de douche?

Alles van Bon Jovi tot Racoon van Ilse de lange tot adel maar het klinkt allemaal even vals.

800. Zeg je makkelijk dat je van iemand houdt?

Nee, Ik hou van je is toch iets speciaals om te zeggen ik zal dat doen ook niet tegen veel mensen zeggen. Dit is echt weg gelegd voor een klein select groepje.

801. Hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

Toevallig hopen wij begin volgend jaar de keuken te vernieuwen. Dus speculeren we er al vol op los. In elk geval willen we veel hout of hout look gecombineerd met een betonnen werkblad en veel zwart metaal. toevallig hebben we een paar weken geleden al een nieuwe eethoek gekocht de tafel is van ruw hout ( met een harslaag) en heeft zwart metalen poten. De stoelen hebben ook zwart metalen poten en en grey look zitvlak.

Deze tinten trekken we eigenlijk in de hele woonkamer door gecombineerd met petrol. Je zult dus veel hout, zwart metaal en petrol vinden op de benedenverdieping. Het zwart metaal en het hout en grijs komt eigenlijk in het hele huis wel terug alleen boven gecombineerd met andere kleuren.

802. Wat is je vroegste herinnering?

Ik heb denk ik niet hele vroege herinneringen. De vroegste zijn denk ik aan mij als peutertje. Ik hield toen erg van verkleden en toneel spelen. Dus ik speelde poppenkast, deed playback shows, speelde doktertje met de kinderen uit de buurt als ik mezelf maar kon verkleden.

803. Wanneer zit je ego je in de weg?

Nooit, Want mijn ego is eigenlijk nogal klein. Ik denk dat je die eerst met een vergrootglas moet gaan zoeken.

804. Heb je veel mensenkennis?

Ja vroeger niet maar dat heb ik over de jaren wel geleerd.

805. Hoe ziet de wereld er over honderd jaar uit?

Ik hoop groener dat we toch wel geleerd hebben om wat terug te geven aan de natuur. Bijvoorbeeld door het gebruik van een shampoobar in plaats van een fles. Of het aanleggen van groene daken. Zo zijn er natuurlijk nog veel meer dingen die we kunnen doen om de wereld weer wat schoner te krijgen. Daarnaast hoop ik dat er weer een beetje meer respect is voor de medemensen dat we elkaar weer helpen in plaats van ikke ikke ikke.

806. Waarin zijn kinderen leuker dan volwassenen?

Kinderen hebben vaak veel meer fantasie dan volwassenen en zijn ook veel impulsiever. Kinderen denken nog niet zoveel na over of ze iets eng vinden, of hoe andere over hun denken, of dat het wel normaal is wat ze doen. Kinderen doen gewoon.

807. Zou je ooit meedoen aan een talentenjacht?

Ja hoor, al moet ik dan wel bedenken met welk talent. Vroeger vond ik het super leuk om mee te doen aan playbackshows etc.

808. Zijn er weleens dagen dat je niet praat?

Nee, dat denk ik niet want ik praat vaak erg veel.

809. Wat zeggen de rimpeltjes op je gezicht?

Dat ik een dagje ouder wordt en puur natuur ben 😉

810. Wat is uitslapen voor jou?

Om 8.00 op staan. Ik ben namelijk een erg slechte slaper. Ik slaap slecht in en ben vaak al rond 5 a 6 uur weer wakker.

hopelijk vonden jullie het weer leuk om mij wat beter te leren kennen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x