Even voorstellen Ina de Man

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Jaja jullie dachten zeker dat alle auteurs voor deze maand al bekend waren. Maar het tegendeel is waar want deze maand doet ook Ina de Man mee aan de blogs van eigen bodem. Ina tekende onlangs een boekencontract bij Hamley Books. Tijd dus om jullie voor te gaan stellen aan deze auteur.

Bewaar voor later op pinterest

Ina de Man schrijft al heel haar volwassen leven. Ze schreef toneelstukken, jeugdverhalen, cursiefjes en blogteksten. Daarnaast schreef ze ook in het Engels en Duits zakelijke teksten en papers.

Met Ravenburcht, haar nieuwste boek levert ze haar eerste jeugdthriller af! Spannend dus. Het oorspronkelijke verhaal ontstond 25 jaar geleden en streed mee voor de “Boekenuil”een literatuurprijs voor eerstelingen. Onlangs kreeg dit verhaal dus een make over en werd het aangepast aan de huidige tijdgeest. Momenteel ligt Ravenburcht in alle boekenhandels!

Naast schrijven werkt Ina de Man als consultant en heeft in die rol ook heel wat afgereisd. Zo is ze in India, Zuid Afrika, de VS en Singapore geweest. Het leven op luchthavens gaf haar de gelegenheid om indrukken op te doen, mensen te observeren en te vertalen in verhalen. Ina de man woont met haar man en twee katten in de rand rond Mechelen.

De komende weken gaan jullie Ina nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x