Een vlam in de duisternis van Sebastiaan Koen

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Zoals ik al had gezegd krijgen jullie van mij vandaag ook de recensie van deel 4 Een vlam in de duisternis van Sebastiaan Koen. Helaas is dit deel ook gelijk het slotdeel van een serie waar ik enorm van genoten heb. Maar was dit dan ook het perfecte slot van deze serie, dat lees je hieronder.

bewaar voor later op pinterest

Titel: Een vlam in de duisternis Auteur: Sebastiaan Koen Uitgeverij: Zilverbron Genre: Fantasy Cijfer: 10

Hier gaat een vlam in de duisternis over:

Felkon heeft de helden van Auruco in zijn greep.

Nadat Edilion en Dorvin achter de werkelijke gebeurtenis tijdens de grote overstroming zijn gekomen, krijgen ze ruzie. Dorvin begint zich meer tegen de groep af te zetten. Hierdoor komen de familiebanden en vriendschappen hevig onder druk te staan.

Op hun zoektocht naar de laatste bondgenoten en bijbehorende Heilige Objecten om hen te helpen tegen Felkons dreiging, reizen de gebroeders Staalhart naar het zuiden af. Daar worden ze door een verraderlijke familie opgewacht.

Elisia en Skjald proberen zich in het noorden vrij te vechten. Ze leiden het noordelijke leger naar de IJzeren Stad, maar niet zonder hindernissen. Een onverwachte bondgenoot sluit zich bij hen aan, klaar om hen naar Torfark te vergezellen.

Er is maar een manier om Felkon en zijn allesverwoestende leger te stoppen.
Het is tijd voor de beslissende slag en iedereen zet alles op alles om hem te winnen.

Dit vind ik van Een Vlam in de duisternis:

Ik begin met de cover en de titel waar ik kort en krachtig over kan zijn. Want deze vind ik beide echt heel erg tof! Daarnaast past dit deel ook weer super goed bij de andere delen.

Dan het vervelende nieuws Een vlam in de duisternis is het laatste deel in deze serie van Sebastiaan Koen. Maar ik ben helemaal nog niet klaar om afscheid te nemen van de personages in dit boek. Dan heb ik het vooral over de broers Edilion en Dorvin want van deze twee ben ik langzaam aan gaan houden.

Maar ik kan niks anders zeggen dan dat Een vlam in de duisternis een magistraal einde is van een epische serie. De spanning word in dit deel al gelijk opgebouwd in de proloog. Vervolgens wordt er langzaam aan naar het slot gewerkt waar alle verhaallijnen weer samen komen. Daarnaast vind ik het super tof hoe Sebastiaan ons in dit deel meer inzicht geeft over hoe de oorlog is ontstaan. Er word veel meer duidelijk over goed en kwaad en daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan vertrouwen.

Vertrouwen in elkaar vertrouwen dat alles goed komt en er uiteindelijk een mooie toekomst ontstaat. Ik lees graag fantasy boeken en deze serie is toch wel een van de beste die ik de afgelopen tijd heb gelezen. Dit komt vooral door de schrijfstijl van Sebastiaan ik denk dat hij zich kan meten met de beste in de fantasy wereld in zowel binnen als buitenland. Ik kijk dan ook enorm uit naar zijn volgende boeken want alhoewel deze serie nu helaas tot een einde is gekomen ben ik er van overtuigd dat we nog veel van Sebastiaan gaan horen. Ik kan dan ook niks anders dan dit laatste slot deel een dikke vette 10 te geven.

Liefs, Melanie

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit verandert echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wendy
3 jaren geleden

Ik heb eigenlijk nog nooit een fantasy boek gelezen. Raad je deze serie aan?

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Wendy

Jazeker als je nog nooit een fantasy boek hebt gelezen is dit een mooie serie om mee te beginnen!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x