Even voorstellen Cocky van Dijk

Hallo lieve lezers van Bookstamel, We hebben deze maand weer een leuke variatie aan auteurs van eigen bodem. Een van deze auteurs is een druk bijtje, want die schrijft niet alleen zelf boeken. Dan heb ik het natuurlijk over Cocky van Dijk.

bewaar voor later op pinterest

Voor de fantasyliefhebbers onder ons zal Cocky van Dijk geen onbekende zijn. Ze runt namelijk toch wel 2 van de beste Nederlandstalige uitgevers op het gebied van fantasy: Zilverbron en Zilverspoor. Ik leerde Cocky kennen toen ik net begonnen was met bloggen en wat me gelijk opviel was hoe vriendelijk ze is. Ze staat echt klaar voor haar auteurs en dat is natuurlijk superfijn.

Inmiddels host ze ook samen met andere Zilverauteurs de online boekenshow About Books op de woensdagavonden. Elke show wordt er een andere gastauteur uitgenodigd dit zijn auteurs van de zilver familie maar ook auteurs buiten de zilver familie Mocht je deze leuke show nog nooit bekeken hebben, dan is het zeker een aanrader.

Maar goed, tijd om even terug in de tijd te gaan. Cocky van Dijk zit al haar hele leven met haar neus in de boeken. Dit leidde er toe dat ze beheerder werd van MagicTales.nl. Maar ook was ze jurylid van de manuscriptenwedstrijd van Luitingh Fantasy die ze ook mede organiseerde. Ze heeft gejureerd bij Fantastels en uiteindelijk is ze dus zelf gaan schrijven. Het schrijven begon allemaal met haar eerste boek Spiegelgeest. Later volgde er nog veel meer titels op haar naam waaronder een boek samen met J.Sharpe genaamd Schemerzone maar daarover volgende week natuurlijk meer.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
3 jaren geleden

Mooi om dat enthousiasme van je elke keer weer te lezen. Ze zouden je tot leesambassadeur moeten benoemen!
Henk onlangs geplaatst…Een kostbaar afstapjeMy Profile

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Vorige week kon je al kennis maken met auteur Cocky van Dijk. Deze week gaan we deze auteur nog wat beter leren kennen. We gaan het […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x