Even voorstellen Liesbeth Jochemsen.

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is inmiddels alweer 5 november. Jeetje wat vliegt de tijd he. Ik kan eindelijk zeggen dat de pijn aan mijn hand iets minder is yes! Nou ja nu moet ik natuurlijk niet te hard juichen want ik heb nu een morfine een ontstekkingsremmer en paracetamol Wat de pijn natuurlijk enorm onderdrukt. Maar goed zolang ik geen pijn heb vind ik het helemaal prima. En de duizeligheid die ik er van krijg die neem ik ook voor lief. Maar goed het is tijd om jullie weer voor te gaan stellen aan een nieuwe auteur van eigen bodem van deze maand. Dit keer is het Liesbeth Jochemsen.

Bewaar voor later op pinterest

Liesbeth Jochemsen werd geboren in Zeist in het jaar 1987. Liesbeth is inmiddels getrouwd en woont in Olst. Zodra Liesbeth Jochemsen ontdekte dat meerdere letters achter elkaar een woord vormden en meerdere woorden achter elkaar een zin, wist ze het zeker: later wilde ze schrijfster worden. Liesbeth schreef dan ook talloze verhalen en gedichten.

2016 was het jaar waarin haar droom uit kwam! In dat jaar verscheen namelijk haar debuut boek De verdwenen prinses van Geografie. In 2017 verscheen het daarop volgende vervolg “Het goud van de Gelaarsde Kat” Dit boek kun je trouwens prima als op zich zelf staand boek lezen.

Naast deze 2 boeken verschenen er ook aardig wat korte verhalen van Liesbeth in boekenbundels, maar daar gaan we het volgende week natuurlijk nog uitgebreid over hebben. Momenteel is Liesbeth druk bezig met het schrijven aan haar nieuwste boek: Mozaïek van Geluk.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rachel
3 jaren geleden

heerlijk om te lezen hoe iemand zijn droom is uitgekomen met iets waar die veel van houd. ik als boekenleek ken haar verder niet

Liesbeth Jochemsen
3 jaren geleden
Antwoord aan  rachel

Hoi Rachel,
Ik lees je bericht nu pas, maar vind het leuk om je reactie te lezen.
Als je kennis wilt maken met mijn werk, kijk dan op https://liesbethjochemsen.wordpress.com/category/publicaties

Groetjes,
Liesbeth Jochemsen

jasmina
jasmina
3 jaren geleden

Nou idd het jaar vliegt weer om…voor ke het weten zitten we in het nieuwe jaar

Suzanne van den Buijs
Suzanne van den Buijs
3 jaren geleden

Wat een prachtig interview met
auteur Liesbeth Jochemsen, Melanie!
En wat voel ik me bijzonder vereerd dat
Liesbeth Jochemsen mijn gedichtenbundel
Suus Leven met Asperger en mijn autobiografie die volgend jaar 2021 uitkomt via uitgeverij Droomvallei nog speciaal benoemd in het interview!
Het is fantastisch dat ik dan zo prachtig promoot wordt als auteur!
En verder vond ik alles super mooi, interessant en leerzaam om te lezen in het interview van Liesbeth Jochemsen.
Daar leer ik heel veel van als auteur!

Hartelijke groet,
Suzanne van den Buijs

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x