1000 vragen aan jezelf 57

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we weer lekker verder aan de 1000 vragen aan mezelf. Maar vandaag is het ook Halloween nu heb ik niet zo heel veel met trick & Thread maar leuke spannende films kijken met Halloween vind ik wel heel leuk kaarsjes aan pompoenen in huis en gaan met die banaan.

Bewaar voor later op pinterest.

783. Kom je altijd te vroeg, te laat of op tijd?

Ik kom altijd te vroeg. Ik kom liever 30 minuten te vroeg dan 1 minuut te laat. Al ben ik natuurlijk ook wel eens te laat gekomen ik denk dat dit iedereen wel eens gebeurd.

784. Hoe zorg je voor orde in je hoofd?

Lijstjes maken. Een planning is voor mij heel erg belangrijk want anders gebeurd er echt niks.

785. Ben je ooit ergens geweest waar je alleen maar zand of water om je heen zag?

Ja op Zakynthos op rocky beach nou ja dat was alleen maar bergen en water maar dat geeft toch een beetje hetzelfde effect. Ik vond de natuur en de stranden op Zakynthos echt heel erg mooi ik zou daar graag nog eens naar terug gaan.

786. Op welke plek ga je zitten in een achtbaan?

Vroeger vooraan tegenwoordig nergens ik ben echt een bange poepert!

787. Wijs je iemand snel op zijn of haar fouten?

Volgens mij niet. Al wil ik me vriend nog wel eens verbeteren als hij iets verkeerd zegt maar dat is meer automatisch me.

788. Welke rol heb jij in je vriendengroep?

Ik ben niet van de vriendengroepen. Ik heb liever een goede vriendin dan een hele groep vrienden.

789. Wat is het vreemdste dat je ooit hebt gegeten?

Uhm ik vind eten niet zo heel snel vreemd. Ik denk kangaroe misschien maar dat is eigenlijk ook een normaal lekker stukje vlees.

790. Lees je je horoscoop?

Soms ik vind een horoscoop wel interessant maar ben meer van de chinese astrologie.

791. Wat is de raarste plek waar je ooit wakker bent geworden?

In de auto. Niet echt raar maar onze tent op de jongerencamping was natgeregend inclusief de kussens en de slaapzakken dus er zat niks anders op dan in de auto slapen. Tip zet je tent dus nooit op een berg die afloopt.

792. Zou je willen dat er iets naar je vernoemd zou worden?

Nee, dat hoeft niet zo nodig van mij.

793. Wat doe je als je niet kunt slapen?

Oordopjes in is het eerste wat ik doe, als dat niet werkt zet ik een meditatie op, als dat niet werkt dan blijf ik gewoon stil liggen tot ik uiteindelijk in slaap val.

794. Kun je ook bevriend zijn met mensen die totaal anders denken?

Ja hoor, iedereen heeft recht op zijn eigen mening en denkwijze zolang ze het mij maar niet opdringen en ook mijn mening of denkwijze respecteren. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn zolang je elkaar maar respecteert.

795. Hoelang zou jij kunnen overleven op een onbewoond eiland?

Ik denk niet zolang want ik heb best wel wat medicijnen nodig. Daarnaast ben ik ook niet echt een overlever op dat gebied.

796. Hoe vaak google je de naam je jeugdliefde(s)?

Nooit.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manon
3 jaren geleden

Ik heb twee keer in een achtbaan gezeten, dat was wel genoeg hahah.

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Ik ben ook altijd te vroeg. Liever te vroeg dan te laat.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Help ik heb een leesbril nodig?My Profile

Lizette
3 jaren geleden

Een planning en altijd te vroeg ergens zijn, daar kan ik nog van leren Haha! Een onbewoond eiland lijkt me met mijn gezin wel leuk. (Doen we ook wel eens) Alleen zou ik het niet overleven, ik zou echt niet weten hoe ik aan eten moet komen.
Lizette onlangs geplaatst…10x Tips voor zwanger op reisMy Profile

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x