Mijn favorieten Kerstfilms op Videoland

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Nu ik met mijn hand in het gips zit heb ik natuurlijk veel te veel tijd over. Tijd dus om lekker op de bank of in bed naar een leuke film te kijken. Tja en ik ben nu eenmaal gek op kerst en kerstfilms dus ik heb de afgelopen weken vooral erg veel kerstfilms gekeken. Tijd dus om met jullie eens mijn favoriete kerstfilms te delen. Alle kerstfilms in deze post kun je vinden op Videoland.

Bewaar voor later op pinterest

Ik begin met een kerstfilm die elke boekenliefhebber gezien moet hebben. Hope at Christmas.

Deze film gaat over Sydney. Sydney is net gescheiden en besluit om kerst te gaan vieren in het huis wat ze van haar oma heeft georven. Als ze de plaatselijke boekhandel in loopt denkt ze dat Mac een boek wil stelen. Dat was natuurlijk niet het geval en langzaamaan raken Mac en Sydney bevriend. Als het dochtertje van Sydney bij de kerstman een wens doet met de vraag of hij er voor kan zorgen dat haar moeder weer gelukkig wordt doet mac er alles aan om daarvoor te zorgen.

Ondertussen gaat Sydney werken in de plaatselijke boekenwinkel die een grote rol heeft in deze film. Al met al is dit dus een heerlijke zoetsappige film waarvan je aan het begin al weet hoe die af gaat lopen. Maar deze film moet je gezien hebben echt een dikke aanrader.

bewaar voor later op pinterest

De tweede film is een ontroerende kerstfilm. Nog steeds natuurlijk met een voorspelbaar einde maar ook een film waarbij je een traantje kunt wegpinken. Ik heb het over A Veteran’s Christmas. Grace Garland is een oorlogsveteraan, ze is net terug van een missie in Afghanistan waarna ze dus besloot om het leger uit te gaan. Helaas betekende dat ook dat ze haar trouwe speurhond achter moest laten.

Joe Peterson is op dat moment haar redder in nood. Hij zorgt dat Grace haar auto bij een garage terecht komt. Echter door de kerstperiode duurt het natuurlijk even voor dat haar auto klaar is. Joe besluit haar een slaapplaats aan te bieden in het huisje bij hem op het terrein. Joe en de andere dorpsbewoners besluiten grace op sleeptouw te nemen en onder te dompelen in de kerstsfeer.

Bewaar voor later op pinterest

Chistmas under the stars is ook een van mijn favorieten die ik afgelopen week heb gekeken. Nick is een echte zakenman maar verliest zijn baan. Dan gaat hij aan de slag als kerstboom verkoper. Clem de eigenaar van de kerstboom verkoop is inmiddels al op leeftijd maar kan zijn zaak niet loslaten. Dan heb je nog de mooie alleenstaande moeder die lerares is. Dit alles zorgt voor een prachtige kerstfilm over vriendschap, familie, hoop en wensen. Over leven en de dood.

Dit waren de kerstfilms voor deze week 🙂 In november zal ik vaker een post met kerstfilms plaatsen. Want er is geen kerstfilm die ik mis. Ok sommige comedy kerstfilms vind ik echt niet leuk maar verder kun je mij niet gelukkiger maken dan met kerstfilms, Kerstbomen en Kerstkaarten.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tania
Tania
3 jaren geleden

Oh wat leuk. Ik ben ook gek op kerstfilms

nicole
3 jaren geleden

Het is misschien niet echt een kerstfilm maar wel een serie met kerstsfeer: Good Omens. Ik kan hem echt aanraden.
nicole onlangs geplaatst…Vloerglijders: voorkom lelijke sporen op je vloerMy Profile

Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Geen Videoland abonnement hier, alleen Netflix. Gelukkig staan daar ook genoeg kerstfilms op en komen er nieuwe kerstfilms aan.

Tessa
3 jaren geleden

The Muppets hebben ook een aantal grappige kerst films gemaakt
Tessa onlangs geplaatst…Make Up Zuster: houdbaarheid van make upMy Profile

Marcha
3 jaren geleden

Als er al iets met honden in zit, kun jij mij al snel opvegen 😅
Marcha onlangs geplaatst…Strada Della Forra: deze route MOET je rijden aan het GardameerMy Profile

corrina
corrina
3 jaren geleden

Hoi heerlijk die films ik ga er zeker een paar van kijken.

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x