1000 vragen aan jezelf 55

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd voor een 1000 vragen aan jezelf. Nog even en de vragen zitten erop. Ik moet zeggen dat ik de vragen steeds moeilijker vindt worden. Maar ik vind het nog steeds super leuk om ze elke keer weer voor jullie te beantwoord.

Bewaar voor later op pinterest

755. Zit je nu lekkerder in je vel dan tien jaar geleden?

Eerlijk gezegt nee 10 jaar geleden zat ik beter in me vel. Maar ik hoop volgend jaar te kunnen zeggen dat het wel zo is.

756. Wanneer stond je hart op het spel?

Dit is de eerste vraag waar ik echt geen antwoord op weet. Ik denk nooit

757. Wat wil je zeker nog eens meemaken?

Trouwen, Ik zou heel graag met mijn huidige partner willen trouwen. Helaas gelooft hij niet in trouwen. Trouwen is volgens hem rouwen iedereen die gaat trouwen gaat ook snel weer uit elkaar. Als zijn gevoel dat zegt dan is het ook niet slim om te trouwen want ik wil voor altijd met hem samen blijven.

758. Drink je het liefst uit een speciale mok of beker?

Ja een hele grote M&M mok en dan boordevol thee dat drinkt zo ontzettend fijn!

759. Met wie sloot je je allereerste vriendschap?

Mijn eerste weet ik niet meer maar mijn beste dat was met Annemiek. We leerde elkaar online kennen spraken af en het klikte gelijk vanaf de allereerste minuut inmiddels zijn we al zo’n 16 jaar vriendinnen.

760. Zou jij het minder goed willen hebben als dat inhoudt dat iedereen het beter krijgt?

Ja hoor, Ik wil namelijk dat iedereen om wie ik geef het goed heeft.

761. Geloof je in toeval?

Jazeker alles draait om toeval

762. Hoeveel tijd breng je dagelijks in de keuken door?

Dit verschilt heel erg op een goede dag kan ik uren in de keuken staan. Dan maak ik allerlei recepten of bak ik een lekkere taart of een brood. Op slechte dagen kan ik met moeite een snelle hap bereiden en spendeer ik misschien maar 10 min in de keuken. Ik heb vroeger voor kok gestuurd en vind koken dus erg leuk.

763. In wie herkende je jezelf onlangs?

Mijn moeder. We zijn echt elkaar tegen polen maar toch hebben we ook heel veel dezelfde dingen en zijn we een echte spiegel naar elkaar.

764. Ben je impulsief?

Op heel veel gebieden wel. Echter hou ik er wel van om plannen te maken als we weg gaan. Maar ik denk vaak niet na voor ik dingen doe.

765. Voor wie schaamde je je pasgeleden? 

Voor niemand. Waarom zou ik me schamen voor iemand als die gewoon lekker zichzelf is?

766. Kun je bevriend zijn met iemand van het andere geslacht?

Jazeker, sterker nog vroeger had ik eigenlijk alleen maar mannelijke vrienden. Ik had vaak maar moeite om een vriendschap met vrouwen op te bouwen. De meeste vrouwen dachten zo anders als dat ik denk. Inmiddels besef ik dat dit door mijn autisme komt.

767. Heb je een lach die je alleen gebruikt voor foto’s?

Nee, ik hou van echt zijn wie je bent dus ook geen fake lach!

768. Wie bel je als eerste als je goed nieuws hebt?

Mijn vriend Martijn,

Dat was het weer ik zou zeggen tot de volgende keer.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
3 jaren geleden

Wat een originele en veelzijdige vragen heb je weer beantwoord
Tessa onlangs geplaatst…Make Up Zuster: houdbaarheid van make upMy Profile

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x