Geestverwanten van Hilda Spruit

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Wat past er beter bij Halloween dan een boek over geesten. Tijd dus om het met jullie te gaan hebben over Geestverwanten van Hilda Spruit. Ben je nu nieuwsgierig naar de auteur achter dit boek dan kun je hier mijn kenningsmakings blog met Hilda Spruit lezen.

Bewaar voor later op pinterest.

Titel: Geestverwanten Auteur: Hilda Spruit Uitgeverij: Oleander Genre: Young Adult Cijfer: 8

Hier gaat Geestverwanten over:

Merthe krijgt iets te horen wat haar leven compleet op zijn kop zet. In één klap wordt het beeld dat ze van haar ouders en zichzelf had, genadeloos onderuitgehaald. Wat rest, zijn vragen. Vragen waar niemand het antwoord op heeft. Op zoek naar de waarheid gaat ze samen met haar vriendinnen glaasje draaien, in de hoop dat de geesten haar kunnen helpen. Maar de antwoorden die ze tijdens het spel krijgt, leiden enkel tot nog meer vragen.
Als de drie tienervriendinnen besluiten om het mysterie zelf op te lossen, wordt hun vriendschap flink onder druk gezet. Ze belanden in een spannend, niet te stuiten, spiritueel avontuur, dat niet alleen hún leven, maar ook dat van anderen drastisch zal veranderen.

Was het wel zo verstandig om die duistere wereld te raadplegen?

Dit vind ik van Geestverwanten:

Daar gaan we dan 🙂 We beginnen zoals altijd met de cover daar is niks mis mee al had van mij het meisje wel wat meer geblend mogen worden of wat mist er overheen om het wat spannender te maken. De titel is natuurlijk helemaal top.

Dan het boek zelf! Laat ik beginnen met de waarschuwing het boek niet te lezen als je bang voor geesten bent. Maar houdt je van een mooie young adult met een spannend tintje dan raad ik je dit boek zeker aan! Want spannend en vermakkelijk was Geestverwanten van Hilda Spruit zeker.

Het begint al gelijk goed als Merthe samen met haar 2 vriendinnen besluit om glaasje te gaan draaien, iets wat natuurlijk niet verstandig is om te doen en altijd gevolgen heeft. Die avond is dus gelijk al spannend en Merthe ontdekt wat dingen over zichzelf die ze nog niet wist. Ik kan er niet teveel over vertellen want dan verklap ik de clou. Maar vervolgens besluiten de drie vriendinnen om dat ding wat ze ontdekt hebben uit te gaan zoeken.

Dat brengt een spannend avontuur met zich mee. Ze komen namelijk op een plek terecht waar het wel lijkt te spoken. In het verhaal gebeurd dus ook van alles in een rap tempo. Geloof me met dit verhaal hoef je jezelf geen moment te vervelen. Je leeft al snel met hoofdpersonage Merthe mee en hoopt dat ze antwoord krijgt op haar vragen. Daarnaast zijn er nog een aantal leuke bij personages zoals een medium en de tante van een van de vriendinnen.

Al met al is geestverwanten dus een super goede young adult om met halloween te gaan lezen. Het boek krijgt dan ook een mooie 8,5 van mij. Ik ben enorm benieuwd naar het volgende boek van Hilda Spruit Verschijningen maar die is voor volgende maand.

Liefs, Melanie

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit verandert echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
3 jaren geleden

Als tiener als ik graag de boeken uit de Kippenvel reeks. Weet niet of deze nog steeds bestaan
Tessa onlangs geplaatst…Merk in de spotlight: Barry MMy Profile

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x