Nooit meer alleen van Angelique Haak

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Nu we langzaam aan richting het einde van oktober gaan is het tijd voor wat spannende boeken. Een van die spannende boeken is de thriller Nooit meer alleen van Angelique Haak. Oktober is natuurlijk bij uitstek de maand om spannende boeken te lezen. Lees jij eigenlijk wel eens thrillers of spannende boeken? Maar goed tijd om aan de recensie te beginnen.

Bewaar voor later op pinterest.

Titel: Nooit meer alleen Auteur: Angelique Haak Uitgeverij: De Crime Compagnie Genre: Thriller Cijfer: 10

Hier gaat Nooit meer alleen over:

Zes vrienden, verbonden door een groot geheim… Als Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbare schoolvriendin Sara? En waarom eindigt het met die drie dikgedrukte letters die ze zo graag wilde vergeten? N.M.A. Emma gaat op zoek naar de waarheid rond Sara’s dood, maar daarbij komen zaken aan het licht die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven…

Dit vind ik van Nooit meer alleen:

Ik begin zoals altijd even met de cover. Die vind ik echt super tof die scherf met het gezicht erin en die mooie groene kleur. De titel vind ik spannend en maakt me nieuwsgierig.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Wauw in een woord wauw. Wat een steengoede thriller heeft Angelique weten neer te zetten met Nooit meer alleen. Het verhaal word in een rap tempo verteld. Aan de ene kant speelt het zich af in 2019/2020 aan de andere kant in 1994/1995. Boven elk hoofdstuk staat een jaartal en dat vind ik zelf erg fijn lezen.

Het verhaal gaat over een groepje vrienden die met een groot geheim leven een van die vrienden Sara heeft zelfmoord gepleegd of is vermoord. Dat is eigenlijk het startpunt van het verhaal want wat is er in hemelsnaam met Sara gebeurd en wat heeft dit alles te maken met hoofdpersonage Emma. Angelique weet je vanaf dat moment van de ene naar de andere kant te slingeren.

Elke keer dacht ik weer ooh dit is hoe het verhaal in elkaar steekt, en op dat punt bleek dan vaak dat ik er weer eens compleet naast zat. Angelique houdt het tempo er lekker in waardoor het verhaal spannend en boeiend blijft. Dan heb ik het nog niet eens over de plot jeetje wat een goed plot was dat zeg. Ik vind het haast moeilijk om niet teveel over dit verhaal te verklappen omdat ik echt helemaal lyrisch ben over dit verhaal.

Ik lees niet al te vaak thrillers omdat ik deze alleen overdag durf te lezen. Maar als je dan zo’n boek als Nooit meer alleen leest begin je jezelf toch af te vragen waarom je ze niet vaker leest. Deze thriller was spannend maar niet ranzig en dat is voor mij de perfecte opzet voor een thriller.

Yes Angelique heeft mij overtuigd en daarmee een nieuwe fan erbij.

Liefs, Melanie

Ben je nu na het lezen van deze recensie benieuwd naar wie Angelique is? Lees dan dit blog waarin ik haar aan jullie voorstel.

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit verandert echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rachel
3 jaren geleden

met films vind ik thrillers helemaal leuk dus dan zou dit boek ook wel wat voor mij zijn. de cover spreekt mij in ieder geval heel erg aan!

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

ooo dit klinkt als een lekker boek zeg! Ik heb vroeger veel thrillers gelezen, ben daar een beetje mee gestopt, maar dit klinkt als een goede re-start

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Laatst een boek van gelezen van een man die zijn collega bleef achtervolgen. Zo spannend.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Moeder dochter armband goedkoop | Fijne armbandjesMy Profile

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x