1000 vragen aan jezelf 54

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Yeay vandaag gaan jullie mij weer wat beter leren kennen 🙂 Dit keer waren de vragen best wel makkelijk. Dat is natuurlijk altijd fijn. De afgelopen maand hebben jullie een aantal oude foto’s voorbij zien komen tijdens de 1000 vragen blogs omdat ik deze van te voren heb moeten inplannen. Zo ook de foto van vandaag. Deze is 5 jaar geleden ongeveer gemaakt. Ooit hoop ik weer net zo spontaan en slank als toen te zijn 🙂

Bewaar voor later op pinterest

741. Mag je gesprekken met de ene vriend(in) vertellen aan de andere?

Persoonlijk vind ik van niet. Tenminste niet als die vriendin mij iets in vertrouwen verteld het is wat anders als diegene zegt dat het mag. Ik heb sowieso een grote hekel aan roddelen ik weet dat het de aard is van veel mensen. Maar persoonlijk houdt ik er niet van.

742. Met wie deel je je dromen?

Voornamelijk met mijn partner maar ook wel eens met mijn zoon moeder of beste vriendin.

743. Is nieuw altijd beter?

Nee oud kan ook heel fijn zijn. Ik hou heel erg van dingen van vroeger. Ik knap ook graag dingen op etc. Maar sowieso kijk naar de mixers bijv van nu en die van toen. Mijn moeder had een mixer die 25 jaar mee ging. Tegenwoordig mag je blij zijn als ze 5 jaar meegaan.

744. Wat doe je wanneer een feestje maar geen feestje wil worden?

Lekker naar huis gaan ik ben niet zo’n feestbeest.

745. Wat heb je geleerd op school waar je nog steeds wat aan hebt?

Koken en bakken. Want daardoor kan ik nu nog steeds lekker koken en glutenvrije dingen bakken.

746. Zeg je altijd de waarheid, ook als die een ander kan kwetsen?

Yep sorry ik ben een echte flapuit!

747. Wat heb je onlangs weggegeven aan iemand die het harder nodig had?

Onlangs niks. Maar ik heb dat vroeger wel heel veel gedaan.

748. Ben je online anders dan in het echte leven?

Een beetje online ben ik wat meer mezelf in het echte leven vind ik dat soms toch wel erg moeilijk en draag ik al snel een masker.

749. Wat doe je als je ergens bent verdwaald?

De weg vragen 🙂

750. Wanneer ben je voor het laatst naar het theater gegaan?

Oooh dat is een goede daar moet ik eens even over nadenken ik ben daar al heel lang niet meer geweest. Misschien was de laatste keer wel de musical Tarzan waar mijn zus en ik mijn moeder mee naar toe namen voor haar 50ste verjaardag.

751. Met welke fruit kan je je lichaam vergelijken?

Een peer denk ik.

752. Kloppen je gedachten altijd?

Nee, want mijn gedachten houden van doem denken.

753. Welke woorden wil je nog van iemand horen?

Ik ben trots op jou

754. Wat is er typisch Nederlands aan jou?

Dat ik verslaafd ben aan drop 😛 maar echt iets typisch Nederlands aan mij is er denk ik niet.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wendy
3 jaren geleden

Wat leuk om weer wat meer over je te weten te komen! Ik ben benieuwd welke vragen er de volgende keer aan bod komen.

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

mooie zin: mijn gedachten houden van doemdenken

Krystle/Batboy
3 jaren geleden

Als ik ergens ben verdwaald bel ik mijn man haha. In de hoop dat hij mij dan op komt halen
Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Welk drinken geef je je kind mee naar school?My Profile

nicole
3 jaren geleden

Ik ga uberhaupt liever niet naar een feestje. Eerlijk gezegd vind ik feestjes echt vreselijk.
nicole onlangs geplaatst…Ossengalzeep Action en waarom deze zeep zo handig is!My Profile

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Ik kan ook niks verbergen. Je ziet ook aan mijn gezicht of ik blij ben of niet.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…MOYU notebooks review | Uitwisbaar notitieboekMy Profile

Beauty By Bibi
3 jaren geleden

Eerlijke antwoorden heel leuk om te lezen! Fijn weekend!

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x