1000 vragen aan jezelf 53

Hallo lieve lezers van Bookstamel, We gaan vandaag weer verder met de 1000 vragen aan jezelf. Het is inmiddels half oktober. Dat betekend dat bij mij langzaam aan de kriebels voor kerst weer beginnen te komen. Het liefst had ik een super overdreven Amerikaans kersthuis. Meestal wordt de kerstboom hier rond 1 november al opgezet. Ik vind die lampjes gewoon zo gezellig en knus. Ik word echt super vrolijk van kerst en alles wat met kerst te maken heeft. Helaas wordt het dit jaar niet volop kerstkaarten sturen want dat gaat niet met mijn handen. Dus zal ik dit jaar ook geen deur vol kerstkaarten hebben helaas. Maar goed tijd om na de vragen toe te gaan.

Bewaar voor later op pinterest

727. Voel je je anders als je een jurkje draagt?

Ik draag veel te weinig jurkjes! Maar ik voel me zeker erg vrouwelijk en vaak ook wat mooier als ik een jurkje draag. De laatste tijd probeer ik wel steeds vaker een leuk jurkje te dragen.

728. Welke geur doet je meteen weer denken aan vroeger?

Oooh dat is een goede de geur van kaneel denk ik. Kaneel van de pannenkoeken die me moeder voor me bakte. Of de kaneel uit de speculaasjes die ik met mijn tantes bakte voor Sinterklaas. Kaneel van de appeltaart die mijn oma zo lekker kon bakken. Kaneel is een warme en nostalgische geur waar ik altijd erg vrolijk van word.

729. Wat zou je anders doen als je met niemand rekening hoefde te houden?

Vaker mijn rust pakken, Niet zo vaak naar familie gelegenheden gaan etc. Ik vind het heel fijn om mijn familie te zien maar ben ook snel moe en heb snel pijn. Ik zou dan denk ik toch wat vaker voor mezelf kiezen en op bed gaan liggen of gewoon lekker rustig tv kijken.

730. In welke oude beschaving had je willen leven?

Ik denk dat ik in geen een oude beschaving zou overleven. Of omdat mijn gezondheid te zwak is of omdat ze me aan zouden zien voor een heks. Mijn vriend had wel in de tijd van de Gladiators willen leven zegt die altijd.

731. Denk je lang over beslissingen na?

Nee, ik ben heel impulsief en denk vaak pas achteraf na. Daardoor maak ik ook wel eens fouten en bel ik later op om op een beslissing terug te komen. Ik probeer steeds meer te leren om eerst na te denken en dan pas iets te zeggen.

732. Ben je weleens de bioscoop uitgelopen voor het einde van de film?

Ja, Want die film was echt mega slecht!

733. Om welke ongepaste grappen lach je stiekem toch?

Geen idee, ik lach niet zo vaak om grappen want ik snap ze meestal niet. Ik kan wel erg hard lachen als ik of iemand anders ergens tegen aan loopt ofzo. Dat is eigenlijk ook wel heel ongepast.

734. Horen de slechte dagen ook bij het leven?

Voor mij wel lichamelijk heb ik vaker slechte dan goede dagen. Maar daardoor leer ik wel steeds meer te genieten van de fijne dagen en de leuke dingen die ik doe.

735. Wat zou er in jouw gebruiksaanwijzing moeten staan?

Dat ik angstig ben en anders denk dan de meeste mensen. Of de meeste mensen denken anders als mij dat kan natuurlijk ook 😛

736. Hoe groot is onze vrije wil?

Ik denk dat wij hier in Nederland een grote eigen wil hebben. Dat is ook heel belangrijk. Alleen op sommige momenten moet je ook aan andere mensen denken.

737. Welke cursus wil je graag nog volgen?

Een cursus portret fotografie.

738. Maak je soms grappen ten koste van jezelf?

Altijd ik ben erg goed in zelfspot.

739. Welke bloemen koop je het liefst voor jezelf?

Gerbera’s van mijn vriend krijg ik graag tulpen want die hebben een speciale betekenis als hij ze geeft.

740. Welke dierlijke eigenschap zou je wel willen hebben?

Het heerlijke slapen van onze katten is dat ook een eigenschap?

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hope
Hope
3 jaren geleden

Nu ben ik wel heel benieuwd naar de film die zo slecht was dat je er de bioscoop voor bent uitgelopen. 😀

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x