1000 vragen aan jezelf 52

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we weer verder met de 1000 vragen aan jezelf. Vandaag kunnen jullie mij dus weer een stukje beter leren kennen. Er zaten een aantal pittige vragen bij maar ook een aantal waarvan ik dacht oooh dat is niet zo moeilijk om in te vullen.

Bewaar voor later op pinterest

713. Wat doe je meestal om drie uur ‘s middags?

Nou meestal ben ik dan of aan het bloggen of aan het lezen of we doen wat in het huishouden. Hier heb ik geen echt schema voor omdat het een beetje aan mijn lichaam ligt. Heb ik s’morgens veel in huis gedaan moet ik s’middags mijn rust pakken en andersom. Meestal kan ik een half uurtje a uurtje iets doen en dan moet ik weer iets anders doen of rust nemen. Dat luisteren naar je lichaam is niet makkelijk maar anders ben ik een dag later de sjaak en kan ik niks meer. Zoals onlangs toen we een dagje naar de dierentuin gingen. Een dag later verging ik van de pijn en was ik niet te genieten. Maar het was een dagje dierentuin waard.

714. Met welke beroemdheid zou je goed kunnen opschieten?

Oooh dat is een goede ik denk met een type als Hugo kennis, Iemand die rustig is maar ook heel positief in het leven staat. Iemand waar je van op aan kunt denk ik en die lief is voor natuur en dier. Daarnaast kan die lekker koken wat wil je nog meer. Ik zie ons al samen in de keuken staan een diner voor te bereiden voor onze partners.

715. Wat zou je serveren op een high tea?

Scones natuurlijk! Want geen een high tea kan zonder scones met jam en clotted cream. Maar daarnaast ook een lekkere broodje met gerookte zalm bijv en een wortel taartje!

716. Wat kun je ook nog prima morgen doen?

Eigenlijk kun je bijna alles prima morgen doen. Wij denken alleen vaak zelf dat dingen niet tot morgen kunnen wachten.

717. Wat doet een wandeling door de natuur met je?

Ik vind een wandeling door de natuur altijd heerlijk ontspannen en rustgevend.

718. Welk lied past het best bij je relatie?

Racoon met love you more maar dat is wel heel zoetsappig. Ik denk dat blauwe dag van Suzanne en Freek ook heel goed zou passen in elk geval mijn vriend is er altijd voor mij. Bagagedrager van Gers Pardoel zou ook heel goed passen. Ik denk dat de relatie met mijn vriend heel puur en oprecht is dat wij van elkaar houden in diepe dalen maar ook met hoge pieken. Beide steken wij onze handen in het vuur voor elkaar. We nemen elkaar zoals we zijn en laten elkaar vrij.

719. Hoe ziet jouw ideale wereld eruit?

Een wereld waarin iedereen gezond en gelukkig is

720. Wat is voor jou gezelligheid?

Een kerstboom met heel veel lichtjes erin, kaarsjes aan een lekker diner met familie maar zonder de kerstboom mag ook hoor 🙂 Gewoon kaarsjes en lekker eten.

721. In welk beroep zou je waarschijnlijk ook goed zijn?

Ik ben heel goed in de horeca ik vond dat ook heel erg leuk om te doen. Helaas besloot mijn lichaam anders en kan ik momenteel niet werken.

722. Wat is het liefste wat je ooit tegen iemand hebt gezegd?

Poeh dat is een goede ik heb geen flauw idee. Ik zeg zo vaak lieve dingen maar wat is lief. Ik denk dat ik trots was dat vind ik altijd wel heel lief om tegen iemand te zeggen.

723. Wat in je interieur heb je zelf gemaakt?

De trappetjes met foto’s erop. Mijn boekenkast en tafel met postzegels die zijn echt super leuk!

724. Hoe zouden mensen die je voor het eerste zien je omschrijven?

Vrolijk spontaan en lief meisje

725. Wat zou je doen met een extra uur tijd per dag?

Slapen. Nou ja waarschijnlijk lukt dat niet want ik ben echt een hele slechte slaper en daardoor altijd moe. Dus daarom zou ik kiezen voor een uurtje extra slaap.

726. Welk film zou je kijken op een filmavond met vrienden?

Een dansfilm ik ben gek op dans films.

Liefs. Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x