Over de boeken van Angelique Haak

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we Angelique Haak weer wat beter leren kennen. We gaan het namelijk hebben over de boeken die Angelique Haak heeft geschreven. Inmiddels heeft deze auteur namelijk al 4 spannende thrillers op haar naam staan.

Bewaar voor pinterest.

We beginnen bij het eerste boek dat Angelique Haak heeft uitgebracht en dat is Een nieuw begin. Dit boek verscheen voor het eerst in September van 2017. Onlangs kwam Een nieuw begin uit in een nieuw jasje voor slechts 6,99 een super leuk prijsje! Zeker als je de hele serie wil kopen 🙂 Een nieuw begin telt 384 pagina’s en werd uitgegeven door de Crime Compagnie.

Een nieuw begin gaat hier over: WANHOPIG PROBEERT JENNIFER HET VERLEDEN ACHTER ZICH TE LATEN… Jennifer Brugman is een gedreven rechercheur met een pijnlijk verleden. Ze wil graag opnieuw beginnen en een baan in haar geboortestad Rotterdam biedt haar die kans. Samen met haar nieuwe collega’s werkt ze aan een heftige moordzaak: het opsporen van een moordenaar die een voorliefde heeft voor Griekse Mythologie en het afstraffen van overspelige vrouwen. Lukt het Jennifer geheim te houden wat haar overkomen is en echt opnieuw te beginnen, als het er steeds meer op gaat lijken dat de Mythologie-moordenaar het op haar gemunt heeft?

Bewaar voor later op pinterest.

In 2018 verscheen vervolgens het vervolg op Een nieuw begin Uitgeschakeld. Ook Uitgeschakeld verscheen onlangs met een nieuw jasje voor slechts 6,99. Dus mocht je nog opzoek zijn naar een leuke serie om tijdens deze koude herfstdagen te lezen dan is dit zeker een aanrader. Uitgeschakeld telt 304 bladzijden.

Hier gaat Uitgeschakeld: MET JULLIE DOCHTER IS HET BEGONNEN, MAAR MET HAAR ZAL HET NIET EINDIGEN…
Deze tekst ziet Dorine van Sevère, als ze nietsvermoedend haar post opent. Haar dochter Jorinde pleegde 2 maanden eerder zelfmoord.
Rechercheur Jennifer Brugman en haar partner Ricardo de Graaf, stellen een onderzoek in en komen er al snel achter dat iemand bezig is een groep jonge vrouwen uit te roeien. Ze raken verstrikt in een bizar onderzoek, waarbij meerdere mensen met heftige emoties kampen. En heftige emoties, zetten soms aan tot heftige daden…

Bewaar voor later op pinterest

Deze serie over Jennifer Brugman werd afgesloten met het boek Zwarte Ziel. Dit boek verscheen in September van 2019. Hoewel dit boek dus nog vrij nieuw is verscheen ook deze titel in een nieuw jasje voor slechts 6,99. Zwarte Ziel werd door veel bloggers enorm goed ontvangen en staat ook nog erg hoog op mijn wishlist. Sterker nog deze complete trilogie ligt momenteel in mijn winkelmandje om afgerekend te worden. Zwarte ziel heeft 312 pagina’s.

Hier gaat Zwarte Ziel over: Een doodgewone zaterdag. Tot twee tieners een gruwelijke vondst in de Maas doen…
Het team van rechercheur Jennifer Brugman wordt geconfronteerd met een lugubere moord en de vermissing van een kind. Ze zetten alles op alles om snel het vermiste kind terug te vinden en schakelen de hulp in van paragnoste Evie Smit. Vanaf de eerste ontmoeting is Jennifer geĂŻntrigeerd door de roodharige paragnoste met haar ijsblauwe ogen, maar ze is ook sceptisch. Kan Evie waarmaken wat zij belooft of loopt zij hen alleen maar voor de voeten?

Bewaar voor later op pinterest

Vorige maand verscheen het nieuwste boek van Angelique Haak Nooit meer alleen. Dit boek ga ik dan ook lezen voor mijn recensie volgende week. Ik ben reuze benieuwd naar dit verhaal. Nooit meer alleen heeft 360 pagina’s en is dus een lekker dik boek! Ik hou van dikke boeken.

Hier gaat nooit meer alleen over: Zes vrienden, verbonden door een groot geheim…
Als Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbare schoolvriendin Sara? En waarom eindigt het met die drie dikgedrukte letters die ze zo graag wilde vergeten? N.M.A.
Emma gaat op zoek naar de waarheid rond Sara’s dood, maar daarbij komen zaken aan het licht die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven…

Heb jij al ooit een boek van Angelique Haak gelezen? Zo niet naar welk boek ben je dan het meest nieuwsgierig? Volgende week kun je dus mijn mening lezen over Nooit meer Alleen ik zou zeggen tot dan!

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jessie
Jessie
3 jaren geleden

Bedankt voor de tip. Ik kende haar nog niet. Heb de naam opgeslagen in mijn leeslijstje!

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Een nieuw begin lijkt me een goed boek. Ik houd wel van een beetje spanning
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Thee vraag van vandaag: OpzoekenMy Profile

Sherry
3 jaren geleden

Ik heb haar boek uitgeschakeld hier liggen. Moet het nog lezen. Ik schuif hem nu naar voren.

rachel
3 jaren geleden

een nieuw begin lijkt mij wel een boek wat ik zou kunnen lezen dus wie weet, ik sla hem in ieder geval op

Dhini
3 jaren geleden

Het lijkt mij een interessant boek.

Simone
3 jaren geleden

Ik ken haar helemaal nog niet. Ben dol op thrillers, dus wil ze zeker wel eens lezen.
Simone onlangs geplaatst…Life Lately #5 | Babyshower, zwangerschapsshoot, Welkom lieve Jace, newbornshoot, pannenkoekplant & meer!My Profile

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x