Over de boeken van Jean-Paul Dullers

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het tijd om wat verder kennis te gaan maken met auteur Jean-Paul Dullers. In zijn voorstel blog konden jullie al lezen dat Jean-Paul inmiddels al drie boeken heeft geschreven. Vandaag gaan we deze boeken van Jean-Paul Dullers bespreken.

Bewaar voor later op pinterest

We beginnen maar gewoon bij zijn eerste boek Een vlucht vooruit. Dit boek gaf Jean-paul uit onder de naam Paul Pleysier. Dit boek werd uitgegeven in 2018 en telt 218 pagina’s. Hier gaat een vlucht vooruit over:

Dirk S. is op de vlucht. Hij wordt belaagd door gedupeerde klanten uit Rusland. Die houden Dirk en zijn bedrijf mede verantwoordelijk voor het verlies van hun geld door wanbeheer. Dirk vlucht naar Thailand, een land dat hij goed kent en waar hij hoopt te kunnen ontsnappen aan zijn belagers.

Bewaar voor later op pinterest

Na Een vlucht vooruit was het tijd voor het boek Hondenleven! Dit boek gaf Jean-Paul Dullers uit bij uitgeverij Aspekt. De cover van Hondenleven vind ik super schattig. Dit boek verscheen op 1 juli 2018. Dit boek is klein maar fijn en telt 198 pagina’s. Hondenleven! gaat over:

Hartverwarmende familiekroniek waarin een cocker en zijn baas deelnemen aan loopwedstrijden. Hun gekke familie is op de achtergrond prominent aanwezig. De honden Oscaar en zijn rasgenoot Juul, fileren in dit verhaal het menselijk ras.

Tot slot gaan we het natuurlijk hebben over zijn nieuwste boek dat onlangs werd uitgegeven door Hamley Books. Dit is gelijk het boek dat ik ga lezen voor mijn recensie. Ik heb het dan natuurlijk over De Zaak Tom. Dit is gelijk ook het dikste boek dat Jean-Paul Dullers heeft geschreven, dit boek telt namelijk 300 pagina’s.

Hier gaat De Zaak Tom over:

Coppens & Vercauteren zijn de beste vrienden, een uniek stel rechercheurs dat eigenzinnig in het leven staat en zich niets aantrekt van wat anderen over hen denken.

Tom is een populaire jongen met Down, die wordt neergeslagen in een manege. De Genkse recherche, met het koningskoppel Coppens & Vercauteren, gaat op zoek naar de dader.

Ze moeten alles uit de kast halen om een spoor van de dader te vinden in de gesloten Limburgse gemeenschap. Lukt het ze de zaak op te lossen voor er nieuwe slachtoffers vallen?

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Deborah
3 jaren geleden

De covers van zijn boeken zijn in ieder geval al erg mooi!
Wat vond je zelf van zijn boeken?
Deborah onlangs geplaatst…What Sup: H-Veld G-dam… My Profile

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Hondenleven wat een super cover en wat een leuk verhaal!
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Thee vraag van vandaag: OpzoekenMy Profile

Tessa
3 jaren geleden

Hey! Die naam ken ik nog niet. Hij heeft wel een uiteenlopende thematiek.. Ik ben benieuwd naar je recensie van zijn nieuwste titel!
Tessa onlangs geplaatst…Words On Bathroom Walls is binnenkort te zien in de bioscoopMy Profile

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x