Blogtour Ik hou je vast van Marina Folkers

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Alweer zo’n 2 jaar geleden leerde ik Marina Folkers kennen via facebook. Ik had Marina gevraagd of ze mee wilde doen aan de blogs van eigen bodem en zo leerde we elkaar nog beter kennen. Inmiddels heb ik alle boeken van Marina Folkers gelezen. Ik kan je vertellen het zijn stuk voor stuk pareltjes! Deze maand verschijnt haar nieuwste boek Ik hou je vast.

bewaar voor later op pinterest

Een nieuw boek moet natuurlijk gevierd worden met een feestje. Marina houdt wel van apart dus haar blogtour feestjes zijn altijd iets anders dan andere blogtours. Voor ik jullie ga vertellen wat we gaan doen deel ik eerst even het lijstje van de andere bloggers die mee doen aan de blogtour van Marina.

Oké tijd voor mijn deel in de blogtour! Ik heb voor jullie iets heel leuks. Tenminste als je een beetje van puzzelen houdt en Ik hou je vast wil winnen. Ik heb namelijk voor jullie een woordzoeker gemaakt. Deze woordzoeker kun je online maken maar je kan ook de pfd maken en hem gewoon ouderwets met pen en papier invullen. Aan het einde van de woordzoeker als je alle woorden hebt gevonden blijft er een zin over. Mail deze zin naar info@www.bookstamel.com en laat me onder dit bericht even weten dat je de mail hebt verzonden.

Op 31 oktober kies ik uit al deze inzendingen een winnaar die het boek Ik hou je vast wint plus een van mijn metalen boekenleggers!

Ik wens jullie veel puzzel plezier.

Woordzoeker printen
https://woordzoekerfabriek.nl/printen/IOYiECt6X6pyeVDc7MAaUpWgGl1MgugU.html

Woordzoeker oplossen
https://woordzoekerfabriek.nl/oplossen/IOYiECt6X6pyeVDc7MAaUpWgGl1MgugU.html

Natuurlijk vind je binnenkort ook de recensie van dit geweldige boek op mijn blog.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kimberly
3 jaren geleden

Ik heb meegedaan!

Eefke
Eefke
3 jaren geleden

Hoi Melanie,
Wat een ontzettend leuke winactie! Zo leuk om de woordzoeker te koppelen aan je winactie. Ik heb je de oplossing gemaild. Groetjes Eefke

lianne clappers
3 jaren geleden

leuke actie, even heerlijk gepuzzeld! mail verzonden!

Marloes
Marloes
3 jaren geleden

Heel erg leuk, ik heb meegedaan en de mail verzonden! Fijn weekend!

Debora
Debora
3 jaren geleden

Leuk om zo te kunnen puzzelen tijdens de vakantie. Ik heb meegedaan!

Suzanne Verheem
Suzanne Verheem
3 jaren geleden

Toffe winactie, leuk! Ik doe mee 😊

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Wat een leuk winactie. Je bent creatief bezig geweest.
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…En toen stelde de buurman een rare vraagMy Profile

Joyce
Joyce
3 jaren geleden

Super leuk! Done ☺️

ka8leen
ka8leen
3 jaren geleden

Wat leuk die woordzoeker! Meegedaan en mailtje gestuurd!
Toffe prijs ook : een boek én de boekenlegger!
Ik duim!

Samantha
Samantha
3 jaren geleden

Wat een leuke winactie!
Ik heb een mail gestuurd!

AnnaB
AnnaB
3 jaren geleden

Ik heb een mail gestuurd

Nicole Beijersbergen
Nicole Beijersbergen
3 jaren geleden

Mail verzonden 😀

Loraine
Loraine
3 jaren geleden

Super leuke winactie! Ik heb een mailtje gestuurd 😀

trackback

[…] de mooiste quotes, een brief aan de hoofdpersoon, de gedachten tijdens het lezen en zelfs een woordzoeker waarbij je het boek kunt […]

Berendina Jaasma
Berendina Jaasma
3 jaren geleden

Leuk!! Ik ga mailen

Wendy Wenning
3 jaren geleden

Leuk gedaan zeg! Ik heb meegedaan, Marina schrijft heerlijke boeken!

Diane
3 jaren geleden

Ik ben naast lezen gek op puzzelen dus heb meegedaan! Wat leuk bedacht!!

Sanne
Sanne
3 jaren geleden

Wat een leuke actie heb graag meegedaan! Mooie boekenlegger!

Sanne
Sanne
3 jaren geleden

Wat een leuke actie en mooie boekenlegger! Ik heb een mail gestuurd.

19
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x