Online leren met Soofos.nl

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Jullie hebben het de afgelopen weken al gezien, ik heb een nieuwe hobby! Fotograferen en alles wat daar bij komt kijken. Want geloof me het is niet alleen simpel een plaatje schieten en klaar. Hoewel dit voor nu nog een leuke hobby is kriebelt het aan alle kanten om er meer mee te gaan doen. Helaas moeten mijn handen dan eerst beter zijn maar in de tussentijd kan ik me natuurlijk wel blijven ontwikkelen. Nu zijn veel van deze fotografie cursussen echt onbetaalbaar bedragen van 400-500 voor een dag is niks aparts. Ik dacht dat moet beter kunnen want er is nog zoveel om te leren en zo stuiten ik op de website van Soofos.nl zij bieden allerlei online cursussen tegen betaalbare prijzen!

bewaar voor later op pinterest

Dat de cursussen gewoon online zijn is voor mij echt heel erg handig. Want door mijn straatvrees is reizen vaak nog een heel dingetje! Ik besloot om de website van Soofos.nl wat beter te gaan onderzoeken. Welke cursussen bieden ze allemaal en welke cursussen zouden bij mijn fotografie doelen passen.

De eerste cursus die ik tegen kwam was de cursus fotografie voor beginners. Tja want wat is er nu verstandiger dan gewoon bij het begin beginnen. Misschien dat ik een aantal dingen uit de basis wel al kan maar het is nooit verkeerd om je geheugen wat op te frissen en nieuwe dingen te leren. Deze cursus bestaat uit 43 lessen waarin je alles leert over belichting, witbalans etc. De cursus duurt 2 uur en 26 minuten. Op het einde van de cursus kun je een toets maken en het certificaat aanvragen.

Vervolgens kwam ik nog een cursus tegen die gelijk mijn aandacht trok. De online cursus lightroom – Professionele fotobewerking. Ik werk namelijk al jaren met adobe photoshop maar van Lichtroom heb ik nog geen kaas gegeten. Toch zie ik regelmatig de mooiste fotobewerkingen en presets voor Lichtroom voorbij komen. Over deze cursus was ik dus gelijk heel positief. Deze cursus bestaat uit meer dan 60 filmpjes en is heel volledig.

Oke dat waren dus al twee belangrijke cursussen op mijn lijstje. Maar naast allerlei fotografie cursussen ze hebben er nog veel meer geloof me. Biedt Soofos.nl ook allerlei cursussen aan op het gebied van SEO en online marketing. Nu ik steeds harder groei met mijn blog en deze voor steeds meer doeleinden inzet zijn dit ook cursussen die mij enorm aan spreken. Want opdat gebied kan ik mijn zeker nog wat meer ontwikkelen. Inmiddels zaten er al zo’n 5 cursussen in mijn winkelwagentje. De ene cursus was 99 euro de andere 37 maar goed al die cursussen bij elkaar liepen toch al best snel op.

Maar ook daar speelt Soofos.nl enorm handig op in zij bieden namelijk soofos.nl plus aan. Met soofos plus krijg je onbeperkt toegang tot honderden online cursussen, Les van de beste experts, het zijn interactieve cursussen met video’s teksten en opdrachten. Je kunt met soofos plus zoveel cursussen volgen als je wilt en je ontvangt voor de afgeronde cursussen een certificaat. Voor soofos plus betaal je slechts 19 euro per maand. Jullie snappen het vast al ik hoefde niet lang na te denken en besloot voor soofos plus te gaan. De website is overzichtelijk en bied meer dan 300 verschillende cursussen aan dat is natuurlijk enorm veel.

Denk je nu hmm dit klinkt ook wel als iets voor mij twijfel dan niet langer! Ze hebben namelijk een proefperiode van 7 dagen waarin je de cursussen kunt ontdekken en kijken of het iets voor jou is.

Ik ben inmiddels begonnen met de fotografie cursus en de lichtroom cursus en hoop de komende weken mij daar nog veel meer in te gaan verdiepen. Bij de fotografie cursus voor beginners hoop ik vooral veel te leren over het gebruik van licht. Of ik dit ook ga leren en hoe ik de cursussen ervaar ga ik de komende weken uitgebreid met jullie delen. Ik ga daarbij natuurlijk ook foto’s plaatsen van de shoots voor en na de cursussen zodat jullie ook kunnen zien of ik vooruit ga. De eerste update zal ik plaatsen als ik ongeveer op de helft van beide cursussen ben de andere zal ik aan het einde van de cursussen plaatsen. Ik ben in elk geval nu al excited over alle dingen die ik de komende weken ga leren. Tot nu toe zijn alle filmpjes die ik al gezien heb erg duidelijk en het tempo waarop dingen verteld worden is echt super fijn niet te snel en niet te langzaam.

Ik zou zeggen hou de blogs over soofos.nl de komende tijd in de gaten!

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lodi
3 jaren geleden

Leuk om je zo te blijven ontwikkelen en zeker over fotografie zijn er zoveel cursussen, ik heb er ook wel naar gekeken. De laatste drie studies die ik deed, waren allemaal online, ideaal, gewoon in mijn eigen tijd en geen reistijden.

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Ik heb altijd een cursus willen doen, maar ik heb ook angst. Zo’n online cursus lijkt me ideaal.

nicole
3 jaren geleden

Dat klinkt interessant! Er is zoveel leuks om te leren en dankzij internet kunnen we overal bij : ) Heerlijk!
nicole onlangs geplaatst…Stoep schoonmaken: houd jij je eigen straatje schoon?My Profile

Amy
Amy
3 jaren geleden

Fotografie is ook super leuk, dus tof dat je zo lekker aan de gang kunt met deze nieuwe hobby. Wat dat betreft biedt internet zoveel mogelijkheden voor iedereen, echt super leuk. Veel plezier!
Amy onlangs geplaatst…De wandeling naar Preikestolen in Noorwegen – mijn tips en ervaringenMy Profile

KoolFamily
3 jaren geleden

Leuk dit, vooral in tijden met minder sociale activiteiten is dit wel een leuke om te doen.
KoolFamily onlangs geplaatst…Interview met PaulienMy Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

je bent beter bezig dan ik! ik neem mezelf al jaaaaren voor eens wat aandacht aan fotograveren te besteden

Frederique
Frederique
3 jaren geleden

Ja Soofos is heel fijn, ik heb er een SEO cursus gevolgd. Online is inderdaad ideaal als je straatvrees hebt, daar had ik niet eerder bij stilgestaan.

jasmina
jasmina
3 jaren geleden

Goede instelling! Ook ik heb een fotografie cursus gedaan, helaas weinig van onthouden hahahahahaha

Wanda
3 jaren geleden

Leuk dat je een nieuwe hobby hebt ontdekt en dat je je daar nu ook verder in wilt verdiepen! Ik vind fotografie zelf ook erg leuk, heb ook weleens een online cursus gevolgd, maar doe er dan vervolgens te weinig mee, maar goed, ik blijf het gewoon leuk vinden om foto’s te maken. Veel plezier met je cursus!

rachel
3 jaren geleden

ik ben zelf fotograaf en heb ook mijn eigen bedrijf en dit soort cursussen zijn inderdaad leuk voor mensen die wat meer willen leren 😉
rachel onlangs geplaatst…Positieve updateMy Profile

corrina
corrina
3 jaren geleden

Handig zo’n site ga er eens een kijkje nemen wellicht is er een leuke cursus die mij past

Caroline
Caroline
3 jaren geleden

Ik had er al iets over voorbij zien komen op internet. Ik ga me er maar eens in verdiepen.

Lizette
3 jaren geleden

Leuk dat je een cursus bent gaan doen. Lightroom vind ik heel fijn en gebruikersvriendelijk.
Lizette onlangs geplaatst…Een herfstdip, zo kom je er doorheenMy Profile

Marcha - Triplovers
3 jaren geleden

Leuk zeg, en fotografie lijkt me ook super om meer in te verdiepen. Ik kende Soofos nog niet, ik zal er zeker een kijkje gaan nemen.

Marcha – Triplovers onlangs geplaatst…14 tips voor het huren van een bootje aan het GardameerMy Profile

Cynthia
3 jaren geleden

Ik heb laatst een online mindfulness training gevolgd. (Review staat op mijn website, mocht je het interessant vinden om te lezen) Online leren is echt fijn. Ik wens je veel studieplezier!
Cynthia onlangs geplaatst…Recept: One Pot Pasta met Lekker Veel GroenteMy Profile

Deborah
3 jaren geleden

Wat een handige site. Ik ga daar ook eens een kijkje nemen. Je bent immers nooit te oud om iets bij te leren. Misschien staat er nog iets leuks tussen 🙂
Jij succes met je cursussen en uiteraard met het fotograferen.
Deborah onlangs geplaatst…What Sup: H-Veld G-dam… My Profile

Laurien - Lots of Lauve
3 jaren geleden

Oh Soofos.nl lijkt zo te lezen een goed alternatief voor die dure cursussen. Ook fijn dat je achteraf een certificaat ontvangt. Fijn dat je steeds blijft bijleren. Zo een fotografiecursus lijkt mij ook heel interessant!
Laurien – Lots of Lauve onlangs geplaatst…Ontdek! Verjaardagskalender en notitieboek van Studentendrukwerk.nlMy Profile

Krystle/Batboy
3 jaren geleden

Zo’n cursus lijkt mij ook zo leuk! Fotografie is ook zo leuk om te doen!
Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Halloween decoratie om te maken in de herfstvakantieMy Profile

Tessa
3 jaren geleden

wat leuk. Heel veel plezier! ik volg momenteel een cursus zweeds online
Tessa onlangs geplaatst…Preview: Estee Lauder Blockbuster 2020My Profile

Dhini
3 jaren geleden

Wat leuk dat tegenwoordig ook andere alternatief om online te leren. Het lijkt mij echt ideaal dan kan je thuis online leren
Dhini onlangs geplaatst…Parfum : BershkaMy Profile

Gabrielle
3 jaren geleden

Wat een goede tip! Ik ben zelf op cursus geweest bij Canon en dat vond ik erg leerzaam maar de kosten waren inderdaad erg hoog.
Gabrielle onlangs geplaatst…Accommodatie tip Malta: Qawra Trilithon Court St Paul’s BayMy Profile

VerKlaproos
3 jaren geleden

Klinkt als n super leuke cursus en hobby misschien wel iets voor mij nadat ik m’n schrijfcursus heb afgerond!

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

goed van je dat je gewoon bij de basis begint! Zonder degelijk fundament stort het huis in

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Wat een goede tip, ik kan nog wel wat inspiratie gebruiken om mijn fotograferen nog beter te maken
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Wooninspiratie tips ronde vormen in je interieurMy Profile

Caroline
Caroline
3 jaren geleden

Ik ben dol op leren, en een nieuwe cursus is dus altijd welkom Bedankt voor deze leuke tip

Gemma
3 jaren geleden

Ik kende dit nog niet, en nu dus wel!
Gemma onlangs geplaatst…Back to the seventies; zo krijg jij een retro interieur!My Profile

Tessa
3 jaren geleden

Dat klinkt erg interessant. Momenteel heb ik geen tijd voor een cursus, aangezien ik net begonnen ben met een opleiding te volgen naast mijn werk
Tessa onlangs geplaatst…Preview: Catrice HD Liquid Coverage Foundation Mini SizedMy Profile

mandy
3 jaren geleden

ik kende dit nog niet maar fotografie lijkt me wel heel leuk! Alleen heb eerst nog twee thuisstudies af te ronden. Spaans en planner weg transport

Jadis
3 jaren geleden

Altijd fijn om bij te kunnen leren! Dat doe ik ook graag .
Jadis onlangs geplaatst…Taco’s met super krokante bloemkool, avocado & picklesMy Profile

Bouchra
3 jaren geleden

Ik heb eerder gehoord van Soofos. Ik zie ze overal langs komen. Wat een groot aanbod en heerlijk om nieuwe dingen te leren!

30
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x