Van eigen bodem Jean-Paul Dullers

Hallo lieve lezers van Bookstamel, het is alweer het begin van een nieuwe maand. Oktober alweer, we kruipen langzaamaan de wintermaanden in. Waar we heerlijk onder een dekentje op de bank een leuk boek kunnen lezen. Maar het begin van een nieuwe maand betekent natuurlijk ook dat we kennis gaan maken met de auteurs van eigen bodem voor deze maand. Een van die auteurs is Jean-Paul Dullers.

Bewaar voor later op pinterest


Jean-Paul Dullers is 65 lengtes jong. Hij is een Vlaming met Limburgse roots. Hij is Germanist en woont in Branst, een dorp in Klein-Brabant dat lééft, waar hij onder meer voetbaltrainer is van de G-ploeg, en vrijwilliger bij huize De steiger en De schakel. Daarnaast geeft Jean-Paul Duller taallessen in enkele basisscholen. Hij houdt van sporten en heeft in een vorig leven gevoetbald en onder meer vijf marathons gelopen.

Jean-Paul Dullers is geen onbekende want hij schreef inmiddels al drie romans ‘Een Vlucht Vooruit’, ‘Hondenleven!’en zijn derde boek ‘De Zaak Tom, dit laatste boek verscheen vorige maand bij uitgeverij Hamley Books. De Zaak Tom is de eerste in een reeks met de rechercheurs Coppens en Vercauteren, een sympathiek duo boezemvrienden, wat van ‘De Zaak Tom’ een unieke samenstelling van een roman en een spannend boek maakt.

Maar goed genoeg over de boeken van Jean-Paul want daar gaan we het volgende week natuurlijk nog uitgebreid over hebben. Jean-Paul schrijft graag met humor over liefdes, vriendschappen en mensen met een twist. Hij schrijft verhalen over emoties, klein menselijkheid en over de Vlaamse aard van zijn hoofdfiguren. Of hij beschrijft hoe in ieder mens een potentiële moordenaar of misdadiger schuilt.

Hij schrijft graag boeken voor mensen die niet graag lezen. Hij houdt het daarom lichtvoetig, in een vlot leesbare stijl, met zorgvuldige woordkeuze. Zijn grote droom is een boek vertaald te zien in het frans of het Engels.
Ik kijk er enorm naar uit om Jean-Paul Dullers de komende weken nog beter te leren kennen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x