Van eigen bodem met Seren J. Smedts

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag vind ik een super toffe dag! Ik mag jullie namelijk gaan voorstellen aan een nieuw talent in de schrijverswereld. Deze jonge dame debuteert momenteel met haar boek Kartonnen sterren. Ik heb het over Seren J. Smedts.

Seren-J.-Smedt

Seren J. Smedts is een jonge, dromerige auteur gevestigd in hartje Puurs, Met haar prille leeftijd is ze meteen ook de benjamin van uitgeverij Hamley Books waar zij onlangs een contract tekende.

Seren vond vanaf haar tien jaar een plekje in het schrijven. Van dagboeken tot poëzie tot een eerste novelle. ‘Het laatste wat ik zag’, bracht ze op haar twaalfde jaar al uit. ‘Het laatste wat ik zag’ is een pakkend verhaal over een jong meisje dat haar overleden beste vriendin niet kan loslaten.

Sindsdien stonden Serens gedachten niet stil. Schrijven is dan ook een onmisbaar deel van haar leven geworden. Met de steun van een fantastisch team bestaande uit haar familie, haar trouwe viervoeter, haar kat en haar vele vrienden, besloot Seren dan ook een uitgeverij te zoeken. Zo kwam ze in contact met Hamley Books. Hamley Books gaat nu haar eerste Young Adult uit brengen. ‘Kartonnen sterren’die deze maand verschijnt! Naast het schrijven is Seren  J. Smedts in haar vrije tijd te vinden achter haar piano. Samen met schrijven maakt muziek haar tot wie ze is. Verder is deze jonge auteur verliefd op sterren. Haar naam, Seren, betekent Ster in het oud-keltisch, waardoor ze altijd al een band voelde met deze mysterieuze lichtjes in de ruimte. Dit speelde natuurlijk ook een rol in de titelkeuze van haar eerste Young Adult-Roman.

De komende weken gaan we Seren J. Smedts nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie
*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit veranderd echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x